Co to je za postavičky?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7835
10.12.22 09:06

Co to je za postavičky?

Ahoj, mám velký problém!! :oops:

Tohle nakreslil mladší syn do dopisu Ježíškovi a já netuším co to je, abych to mohla nějak sehnat :oops: Jsou to nějaké postavičky, co zná z YouTube….
To nahoře vím, to je stolní hra Minecraft ;), potřebuji identifikovat ty dva spodní.
Moc dekuji za spolupráci!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
10.12.22 09:35

Ahoj postavičky vůbec neznám ale hodila jsem to do Google Lens a výsledek je že to modrý je nějaký Roblox rainbow friends a to vpravo Sly Cooper z nějaké videohry 🤣 přihodím fotky. Snad ti to pomůže… A jestli máš android tak Google Lens doporučuji! Je to perfektní aplikace na hledání všeho možného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.12.22 09:37

Moc hezkej plysak ten první slintajici modrej, kluk má vkus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
10.12.22 09:48

@Eloa díky moc!!! Mám iPhone, ale určitě je nějaká obdoba i tam…zkusím se s tím naučit :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4815
10.12.22 10:26
@vulpes píše:
Ahoj, mám velký problém!! :oops:Tohle nakreslil mladší syn do dopisu Ježíškovi a já netuším co to je, abych to mohla nějak sehnat :oops: Jsou to nějaké postavičky, co zná z YouTube….
To nahoře vím, to je stolní hra Minecraft ;), potřebuji identifikovat ty dva spodní.
Moc dekuji za spolupráci!!! :D

To vlevo je Blue z “rainbow friends” (je jich víc různobarevných). Taky jsem ho měla v dopise ježuchovi :mrgreen: :mrgreen: Bohužel tě nepotěším, v čr zatím nesehnatelný artikl - jen z těch webů přeprodeje z číny. Já to pořešila objednáním plyšáka z ali (to už nestíháš) a pak jsem ještě nechala natisknout mikinu s vlastním obrázkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
10.12.22 10:45

@vedma007 už jsem koukala… to je ta samá situace jako loni s Huggy Wuggy…taky jen z Číny a dodací lhůta 3 měsíce :roll: a pak od jara to tady najednou měli všichni Vietnamci…ale na ty Vánoce fakt nesehnatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.12.22 11:02

@vulpes : mozna by nekdo zvladnuk uhackovat treba? Ale nevim, asi budou mit vsichni ted plne ruce prace :think:
Ta videa to je neco, ja shanela letos auto Tailse ze Sonica…taky orisek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.12.22 11:11

@vulpes zkus kouknout třeba je i na iPhonu je to super i třeba pro překlady textů z fotek atd… Fakt to často používám, užitečná appka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.12.22 02:03

Ta postavička napravo s páskou přes oči je podle mě určitě plyšák Jongles - můj nejmladší syn ho dostal nedávno k svátku, ve škole ho prý „už všichni mají“ a nechtěl nic jinýho :D Je to z těch videí o mývalovi Jonglesovi, u dětí je to teď dost populární. Mrkni na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
11.12.22 09:41
@zzpet píše:
Ta postavička napravo s páskou přes oči je podle mě určitě plyšák Jongles - můj nejmladší syn ho dostal nedávno k svátku, ve škole ho prý „už všichni mají“ a nechtěl nic jinýho :D Je to z těch videí o mývalovi Jonglesovi, u dětí je to teď dost populární. Mrkni na to.

Super, díky moc za upřesnění!
Hele, nemohli by mi ti „všichni, co už ho mají“ dát vědět, kde to rodiče sehnali…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.12.22 19:32
@vulpes píše:
Super, díky moc za upřesnění!
Hele, nemohli by mi ti „všichni, co už ho mají“ dát vědět, kde to rodiče sehnali…? :lol:

Já ho koupila před měsícem na realgeek, jenže tam je teď už vyprodanej, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí