Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám velký problém!! ![]()
Tohle nakreslil mladší syn do dopisu Ježíškovi a já netuším co to je, abych to mohla nějak sehnat
Jsou to nějaké postavičky, co zná z YouTube….
To nahoře vím, to je stolní hra Minecraft
, potřebuji identifikovat ty dva spodní.
Moc dekuji za spolupráci!!! ![]()
Ahoj postavičky vůbec neznám ale hodila jsem to do Google Lens a výsledek je že to modrý je nějaký Roblox rainbow friends a to vpravo Sly Cooper z nějaké videohry 🤣 přihodím fotky. Snad ti to pomůže… A jestli máš android tak Google Lens doporučuji! Je to perfektní aplikace na hledání všeho možného ![]()
Moc hezkej plysak ten první slintajici modrej, kluk má vkus ![]()
@Eloa díky moc!!! Mám iPhone, ale určitě je nějaká obdoba i tam…zkusím se s tím naučit
![]()
@vulpes píše:
Ahoj, mám velký problém!!Tohle nakreslil mladší syn do dopisu Ježíškovi a já netuším co to je, abych to mohla nějak sehnat
Jsou to nějaké postavičky, co zná z YouTube….
To nahoře vím, to je stolní hra Minecraft, potřebuji identifikovat ty dva spodní.
Moc dekuji za spolupráci!!!
To vlevo je Blue z “rainbow friends” (je jich víc různobarevných). Taky jsem ho měla v dopise ježuchovi
Bohužel tě nepotěším, v čr zatím nesehnatelný artikl - jen z těch webů přeprodeje z číny. Já to pořešila objednáním plyšáka z ali (to už nestíháš) a pak jsem ještě nechala natisknout mikinu s vlastním obrázkem.
@vedma007 už jsem koukala… to je ta samá situace jako loni s Huggy Wuggy…taky jen z Číny a dodací lhůta 3 měsíce
a pak od jara to tady najednou měli všichni Vietnamci…ale na ty Vánoce fakt nesehnatelné.
@vulpes : mozna by nekdo zvladnuk uhackovat treba? Ale nevim, asi budou mit vsichni ted plne ruce prace ![]()
Ta videa to je neco, ja shanela letos auto Tailse ze Sonica…taky orisek ![]()
@vulpes zkus kouknout třeba je i na iPhonu je to super i třeba pro překlady textů z fotek atd… Fakt to často používám, užitečná appka. ![]()
Ta postavička napravo s páskou přes oči je podle mě určitě plyšák Jongles - můj nejmladší syn ho dostal nedávno k svátku, ve škole ho prý „už všichni mají“ a nechtěl nic jinýho
Je to z těch videí o mývalovi Jonglesovi, u dětí je to teď dost populární. Mrkni na to.
@zzpet píše:
Ta postavička napravo s páskou přes oči je podle mě určitě plyšák Jongles - můj nejmladší syn ho dostal nedávno k svátku, ve škole ho prý „už všichni mají“ a nechtěl nic jinýhoJe to z těch videí o mývalovi Jonglesovi, u dětí je to teď dost populární. Mrkni na to.
Super, díky moc za upřesnění!
Hele, nemohli by mi ti „všichni, co už ho mají“ dát vědět, kde to rodiče sehnali…? ![]()
@vulpes píše:
Super, díky moc za upřesnění!
Hele, nemohli by mi ti „všichni, co už ho mají“ dát vědět, kde to rodiče sehnali…?
Já ho koupila před měsícem na realgeek, jenže tam je teď už vyprodanej, tak nevím…