Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jdi na gyndu, my ti tu těžko vyvěštíme co to je… jen prosím hlavně sem nevkladej fotku ![]()
@Mia25 píše:
Jdi na gyndu, my ti tu těžko vyvěštíme co to je… jen prosím hlavně sem nevkladej fotku
Ji s tou fotkou, to je dobry postřeh. Neni to tak dlouho, co tu v nedeli rano byla diskuse ohledne krve ve stolici vcetne fotky…
![]()
@Mia25 no vy jste teda hodně nepříjemná
co vám tady jako je? Běžte se radši vyspat
@Hanka1 jsem myslela že se tady má pomáhat a ne hned hrotit blbosti.. napsala jsem snad, že chci zveřejnit fotku?
To by jste chtěli co?
Slušně jsem se zeptala.. ale očividně se tady ta komunita změnila na nepříjemné “dámy”
@Anonymní píše:
@Hanka1 jsem myslela že se tady má pomáhat a ne hned hrotit blbosti.. napsala jsem snad, že chci zveřejnit fotku?
To by jste chtěli co?
Slušně jsem se zeptala.. ale očividně se tady ta komunita změnila na nepříjemné “dámy”
Mas pocit, ze tu vsechny mame křišťálovou kouli a na dalku ti vyvestime, co by ti asi mohlo byt? Dostala si rady, abys zasla na gyndu, nevim co cekas, ze ti kdo poradi…
@Anonymní píše:
@Mia25 no vy jste teda hodně nepříjemnáco vám tady jako je? Běžte se radši vyspat
Mě není nic, vy máte problém a nejlepší ráda je, že by to měl vidět doktor…
@Anonymní píše:
To by jste chtěli co?
Právě tu fotku bysme nechtěly a proto to píšeme ![]()
Začala se mi tam dole loupat kůže, svědí to a je to zarudlé… nevíte co s tím?