Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tk to je pekny…ja zadne jine problemy nemam svedeni nebo tk nic…jen me obcas poboliva v podbrisku, ale ve 14 ti jsem podstoupila gyn. operaci tk to nejak neresim…ale diky ![]()
@Anonymní píše:
No tk to je pekny…ja zadne jine problemy nemam svedeni nebo tk nic…jen me obcas poboliva v podbrisku, ale ve 14 ti jsem podstoupila gyn. operaci tk to nejak neresim…ale diky
co má společného operace ve 14 letech s výtokem ![]()
V prvním příspěvku tě to děsí, v druhém to neřešíš ![]()
@Anonymní píše:
No tk to je pekny…ja zadne jine problemy nemam svedeni nebo tk nic…jen me obcas poboliva v podbrisku, ale ve 14 ti jsem podstoupila gyn. operaci tk to nejak neresim…ale diky
Taky jsem nic neměla, žádný svědění. Jen občas mokro. Pak se přidali jak kdyby bublinky… pěnový výtok… U doktorky jsem si připadala, jak blázen.
@K.Black ja jsem myslela ty bolesti v podbrisku, ze nejak neresim mam je skoro porad…
Mně se teda něco podobného stalo v těhotenství, ale to bylo někdy ze začátku. To ale asi nebude tvůj případ. Ale mám tušení, že mi tehdy tak diagnostikovali nějaký zánět.
Geniální rada, bacha, teď to přijde - skoč si na gyndu, řekni to dotorce, ona tě prohlídne, udělá výtěr, kultivaci a uvidí se, zda je to jen nějaký výtok nebo něco vžnějšího. V pochvě mají vývod různé žlázy, které zajišťují zvlhčování, třeba při vzrušení, může ta žlázka být nějak podrážděná (Berto-něco žlázky? tuším, že se můžou i zanítit a prý to teda pěkně bolí…), může jít o počátek nějakého zánětu, pokud máš vleklé bolesti břicha, tak tam můžeš mít i chronický zánět, cystu.
Necurla jsem si, tehotna nejsem…a cysty se mi delaji porad…i kvuli tomu jsem byla na operaci…urcite si tam zajdu jen jsem se chtela neco malo dozvedet…diky ![]()
@Anonymní píše:
Necurla jsem si, tehotna nejsem…a cysty se mi delaji porad…i kvuli tomu jsem byla na operaci…urcite si tam zajdu jen jsem se chtela neco malo dozvedet…diky
Tak to může být i ta cysta. Já si to myslela i sebe, ale doktorka se tomu zasmála… ale ona není moc schopná, jsem ráda, že jsem od ní pryč…
@Anonymní píše:
Necurla jsem si, tehotna nejsem…a cysty se mi delaji porad…i kvuli tomu jsem byla na operaci…urcite si tam zajdu jen jsem se chtela neco malo dozvedet…diky
tak to si radši dojdi, jak já říkám o božku se musíme pořádně starat ![]()
Ahoj, predem se omlouvam za anonym…ale pochopite, ze tohle se mi pod nickem moc psat nechce…uz po druhe se mi stali, ze jsem mela najednou vytok jak kdybtch se pocurala…tehotna nejsem, HA beru rok, jsem tesne po menstruaci minuly mesic se mi to stalo pred menstruaci…stalo se Vam to nekdy? Mohla bych mit nejake zdravotni problemy? Ma teta zdr. sestra rika ze se to stat muze, ale dost me to desi…