Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My dnes měli hrachovou polévku
, ale nic jiného než kaši a polívku bohužel neznám ![]()
Je toho určitě spousta, stačí si zadat hrách recepty
Já dělám jen polévku- krém. Nešli mi vložit odkazy na recepty, tak pohledej ![]()
Dělám hrachové placky, musí se pak potřít olivovym olejem, jsou krapet suchý, ale to já ráda ![]()
Hrách a kroupy, česnek, majoránka, sádlo -lze samostatně i místo přílohy
hrstková polévka - směs všemožných luštěnin, kořenová zelenina, někdy s bramborem někdy bez
A co hrášek na smetaně?
My podáváme s masem, ale dá se i třeba se špekáčkem udělaným na ježka a příloha buď brambory nebo knedla
Je to velká dobrota ![]()
@Kelly3 píše:
A co hrášek na smetaně?Je to velká dobrota
To děláš ze zelenýho nebo suchýho hrachu? Já znám jen ze zeleného hrášku a to je dobrý, to je fakt.
@monika32
zajímala mě osobní zkušenost, práci s vyhledávačem znám
jinak dík
@Babulka123 píše:
Dělám hrachové placky, musí se pak potřít olivovym olejem, jsou krapet suchý, ale to já ráda
Tak tohle mě láká. Nějak je dochucuješ, myslím to těsto na placky?
@stazinka09 píše:
To děláš ze zelenýho nebo suchýho hrachu? Já znám jen ze zeleného hrášku a to je dobrý, to je fakt.
Z toho zelenýho ![]()
@stazinka09 dávám česnek, pepř majoránku, nebo v sezoně coje zelený, a cibuli, a peču v troubě
@Babulka123
dík.
prima, to vyzkouším, to bych tipla, že se u nás chytne ![]()
Šoulet - uvařenej hrách, kroupy, česnek, majoránka, můžeš i uzený, trochu omastit olejem a do trouby
Jinak klasika, polívka, kaše..
Naklíčený jen tak na zobání Jinak namočený do přihodit do zeleninov polévky, dušené zeleniny, vařit společně. Uvařený rozmixovat a přidat do zeleninových placek
@Lama Lama píše:
Naklíčený jen tak na zobání Jinak namočený do přihodit do zeleninov polévky, dušené zeleniny, vařit společně. Uvařený rozmixovat a přidat do zeleninových placek
Ten naklíčený hrách jíte syrový? Se ptám jak pako, no
. To by šlo i do salátu ne? Hodně dělám zeleninový saláty s luštěninou, ale hrách jsem ještě nezkoušela, nějak ho mám spojený s tepelnou úpravou ![]()
Ahoj všem,
. Děláte někdo třeba pučálku? Je to dobré? Recept jsem na netu našla, ale přijde mi to zdlouhavé. Nakličujete někdo hrách?
otázka je v nadpisu. Já hrách používám jenom na hrachovou kaši a polévku. Znáte a děláte ještě něco jiného? Hrách mi chutná (i dětem), ráda bych ho zařadila do jídelníčku častěji. Jen nevím, co s ním
Díky za tipy.