Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Předpokládám že porodnice…sebou tehotenstkou průkazku, kartičku pojišťovny, pokud mají nějaky dotazník k porodu na stránkách tak ten si můžeš doma predvyplnit (ale nemusíš), porodní plán pokud ho máš ale ten taky nemusíš, nebo stačí až přímo k porodu, případně prohlášení o jméně, zprávy ze screeningu, nebo třeba z pohotovosti pokud jsi měla nějaké problémy v průběhu těhotenství…někde chtějí třeba i oddací list, nebo rozsudek o rozvodu…prostě všechny tyhle papíry co se nosívají i k porodu..oni si to tam vše zapíšou a už to právě pak k porodu nebudeš muset tahat…
Jo a něco na čtení…někdy i když jsi objednaná tlse musí čekat protože je třeba nějaká akutka…
Mě to čeká příští týden. Sestra mi řekla, že si mám vzít žádanku, kterou jsem dostala od gynekologa a vzorek moči. Těhotenská průkazka je jasná a beru ještě navíc i porodní plán.
Předpokládám, že proběhne nějaké vyšetření (ultrazvuk přes břicho, možná vaginální) a hlavně sepsání anamnézy, ať se to nemusí řešit při porodu.
Tak jak na gyndu do poradny. Vzorek moci, těhotenskou průkazku, zadanku z gyndy… jinak po mě nic víc nechtěli, naopak jsem na místě dostala všechny potřebné dokumenty k vyplnění na doma, co pak mám donést k porodu vyplnene
Do porodnice věci osobní potřeby, vložky, síťované kalhotky, víc nocnich košil, oblečení pro dítě na cestu, oddací list pokud je, papíry k porodu, prohlášení o jmenu dítěte. Každá porodnice má soupis věci co doporučuje přinest s sebou. A tvé doklady
@Švédka87 píše: Více
Ale ona se jde teprve jen registrovat. Nejede k porodu.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Holky zitra jdu na check in.. tak se chci zeptat co mě tam čeká?😁 a co vše sebou? Děkujuuuu💞