Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, blíží se termín porodu, zaujali mě nadstandardní pokoje šestinedělí. Na stránkách Podolí jsem našla ceník každého, ale neni tam popis či fotky, jen jejich čísla. Tak jak si vybrat když nemám představy jak vypadají. Kategorie a Ceny:
A: 1200 / den В: 1700 С: 2000
D: 2500
E: 3000
F: 3700
G: 3700
H: 3900
Když máte zkušenost bydlení v jednom z pokojíčků, jaký doporučíte? Chci byt sama, manžel se mnou nebude - musí hlídat dceru doma.!!! Neřešte prosím jak se tam dostanu. Dotaz - jaký je mezi nima rozdíl kromě ceny?
Příspěvek upraven 12.11.24 v 15:22
@taleksadrina No, ono to spis bude o tom ktery bude volný, nez ze by sis mohla nejak extra vybírat.
Jak bylo napsáno. Ono už za prvé není jisté, že budeš v Podolí nakonec rodit (stalo se mi to i přes registraci do porodnice u druhého porodu, nakonec se syn narodil na Bulovce). A pak budeš vůbec ráda, když bude nějaký nadstandard volný. Vše se stejně řeší až při přijetí k porodu podle aktuální situace na místě.
Jn, ja kdyz zak byla letos v květnu tak na nadstandard nebyla vůbec šance.
Souhlasím s předchozími příspěvky. Na nadstandard se musí většinou čekat, aby se tam člověk vůbec dostal a ta cena je za jeden den. V Podolí je provoz jak na letišti.
To si vůbec vybírat nemusíš
buď v klidu. Když budeš mít štěstí tak možná nějaký bude volný.
A nechápu proč bych měla řešit jak pojedeš do porodnice?
Jestli tam budeš dýl tak si připrav peníze. Mě nakonec stál nadstandard přes 20.000 ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.