Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny, je tu někdo, kdo má čerstvou zkušenost s těmito porodnicemi? Jsem dnes 31tt a pořád se mezi nimi nemohu rozhodnout. Většina si strašně chválí Podolí, ale přijde mi, že jakmile si tam člověk neplatí za vše, tak se k němu zase tak dobře nechovají. Na Thomayerce se mi líbí, že se snaží rodičky dávat po jedné, pokud je místo a že vlastně po celou dobu je k dispozici vše pro sebe i mimčo. Ale je mi jasné, že všude je to dost o štěstí na směnu a lidi celkově. Budu moc ráda za Vaše zkušenosti a postřehy a třeba se konečně rozhoupu, kam jít. ![]()
Ja rodila v Podolí, nakonec plánovaný císařský řez a péče byla 100% absolutní spokojenost. Ale nadstandard jsem si teda zaplatila - chtěla jsem byt s mimcem a manželem ještě ten den.
Podolský balíček jsem měla taky, ten mě posunul právě na nadstandard. Nicméně kdybych nechtěla, neplatila jsem asi nic.
V Thomayerce rodila kamarádka přirozeně a taky spoko, ale měla tam svoji doktorku.
Kdybych měla rodit znovu, tak určitě volím Podolí.
Podolí je vyssi pracoviště lépe vybavené. To bych srovnávala spíš s Apolinářem nebo Motolem.
Já skončila neplánovaně v thomayerce. Zachránili mi tam syna, měsíc byl v inkubátoru. Měl jen 1260g. Takže za mě thomayerka
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.