Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte maminky nevíte náhodou někdo zda se platí v porodnici Kadaň nadstandard? Vím, že maminky ho mají zdarma, ale nevíte jak to je s tatínkem? Kdyby chtěl být ubytovaný s maminkou? Děkuji za Vaše příspěvky ![]()
Příspěvek upraven 24.10.24 v 09:04
Ahoj, já mám pocit že tuto možnost nenabízí právě, vím že nadstandard je zdarma ale taky nemají těch pokojů moc a pokud je plno tak zbývá klasický pokoj. Též jsem zvažovala Kadaň, ale vadí mi že tam není dětská JIP kdyby něco a nakonec jdu císařem, takže z hlediska dostupné péče a možnost komplikacím jsem volila jinou nemocnici
Ahoj, tak jsem zjistila, že nadstandard 2 lůžák tam mají právě pro maminky s tatínkama. Když je volný stojí ubytování pro tatínka 163 Kč na noc bez stravy
.. což si myslím, že je přijatelné ![]()
Myslím, že tatínci si za nadstandard většinou musí připlatit, ale přesné ceny se mohou lišit podle konkrétní porodnice. Nejlepší by bylo zavolat přímo do porodnice Kadaň a zeptat se na konkrétní podmínky. Hodně štěstí!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.