Co žere zajíc?

69235
24.1.14 18:03

Co žere zajíc?

Žere zajíc žaludy? 8o Malá mi tu brečí, že dostala dvojku z prvouky, jinak má jen samé jedničky, protože spojila zajíce a srnky se senem, a divočáky a veverky se žaludama. A dostala dvojku, protože zajíc neměl být spojen se senem, ale se žaludama. Zajíc v zimě žere žaludy a ne seno?
Asi jsem magor, ale my sušíme králíkům seno, zajíc žere něco jiného než králíci? Vůbec nevím, co jí na to mám říct a pláče a pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
24.1.14 18:06

@terinka4444 zajíc snad žaludy nežere ne? :think: taky bych chtěla aby mi děti doma plakali že mají dvojku místo jedničky, tak snad posledníček :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.1.14 18:07
@terinka4444 píše: Žere zajíc žaludy? 8o Malá mi tu brečí, že dostala dvojku z prvouky, jinak má jen samé jedničky, protože spojila zajíce a srnky se senem, a divočáky a veverky se žaludama. A dostala dvojku, protože zajíc neměl být spojen se senem, ale se žaludama. Zajíc v zimě žere žaludy a ne seno?
Asi jsem magor, ale my sušíme králíkům seno, zajíc žere něco jiného než králíci? Vůbec nevím, co jí na to mám říct a pláče a pláče.

zajic jí seno…jeste jsem nevidela zajice zrat zaludy :nevim:
treba:
 http://www.ireceptar.cz/…-a-koroptve/

• Citovat
  • Upravit
2418

@terinka4444 pěkně si mě zmátla, ale našla jsem na Wikipedii, že v létě byliny a v zimě větvičky. Nikdy by mě nenapadlo, že by měl žrát žaludy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214

No teď jsem měla chleba s pomazánkou…ale to vám asi nepomůže :) Zkuste to vygooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451

:lol: tak to je nás tu blbců asi víc. Kůru už jsem ho žrát viděla, ale žaludy??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.1.14 18:08

Já i manžel jsme pro seno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69010
24.1.14 18:09

Pfff, ja kdysi dostala petku za to, ze jsem tvrdila, ze netopyri fakt nezerou mysi. Ta petka byla z cestiny :mrgreen:

Kazdopadne dle tohoto odkazu muze zrat zajic i seno, i zaludy:
 http://www.zajici.eu/biologie.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@K-Black píše:
@terinka4444 zajíc snad žaludy nežere ne? :think: taky bych chtěla aby mi děti doma plakali že mají dvojku místo jedničky, tak snad posledníček :think: :mrgreen: :mrgreen:

hele, je v první třídě, a má jen jedničky s hvězdičkou, jednou dostala bez hvězdičky a hysterčila týden. A teď dvojka, vůbec jí nemůžu uklidnit.

A že je to nespravedlivé, ještě kdyby doma neměla králíka, kterému celé léto sušíme seno na zimu, aby měl co jíst. Tak nevím, teď nevím, jestli mám bát za matku krá. vu a jít to řešit do školy nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871

@terinka4444 jsem myslivec ale ještě jsem teda neviděla žrát zajíce žaludy, samozřejmě, že z nouze ho vezme, ale není to jeho hlavní potrava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.1.14 18:10

V první řadě bych u dcerky zapracovala na tom, aby známky nebrala jako důvod k pláči. Dvojka je známka krásná a i kdyby to byla pětka - a co jako? Hledejte správnou odpověď, bádejte a dvojku berte jako dobrý důvod k tomuto společnému hledání. Výsledkem vzdělání přeci není známka, ale fat, že zjistíte, čím se ten chudáček zajíc v zimě vlastně živí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 18:10

No podle mě, zajíc žere i žaludy i seno, je to býložravec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
24.1.14 18:11

Zajíc a žaludy 8o!?
Tak to jsem asi fakt úplně tupá bloncka, protože to mě nikdy ani nenapadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@terinka4444 píše: Žere zajíc žaludy? 8o Malá mi tu brečí, že dostala dvojku z prvouky, jinak má jen samé jedničky, protože spojila zajíce a srnky se senem, a divočáky a veverky se žaludama. A dostala dvojku, protože zajíc neměl být spojen se senem, ale se žaludama. Zajíc v zimě žere žaludy a ne seno?
Asi jsem magor, ale my sušíme králíkům seno, zajíc žere něco jiného než králíci? Vůbec nevím, co jí na to mám říct a pláče a pláče.

Možná ideální chvíle k tomu vysvětlit holčičce, že ani autority nejsou dokonalé, a že se učí, nikoli kvůli jedničce, ale aby jednou byla chytřejší než paní učitelka a nemátla děti..
Vím, že je to těžké, ale co nadělat s „hloupou“ učitelkou? Do školy asi reklamovat známku nepůjdeš a nechat dítě smířit se s tím, že má prostě dvojku a šmitec, mi přijde nefér vůči dítěti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@terinka4444 píše:
hele, je v první třídě, a má jen jedničky s hvězdičkou, jednou dostala bez hvězdičky a hysterčila týden. A teď dvojka, vůbec jí nemůžu uklidnit.A že je to nespravedlivé, ještě kdyby doma neměla králíka, kterému celé léto sušíme seno na zimu, aby měl co jíst. Tak nevím, teď nevím, jestli mám bát za matku krá. vu a jít to řešit do školy nebo co.

já bych učitelce zavolala, je to blbost, jako může si třeba hlodnout, ale jako potrava to rozhodně není, teď jsem volala kamarádovi, je to myslivec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný