Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den, chtěla bych se zeptat, co znamená zkratka masc. Přikládám foto, tuším, ale nikde jsem nenašla a potřebuju potvrdit
všem moc děkuji
@Tarinka píše:
A jak to pokračuje dál?
Ruce, paže, nohy se zdají normální. To už s tím dle mě nesouvisí
Masc jako masculine - v překladu mužský, s mužskými rysy…ale nejsem lékař, může to být úplně něco jiného ![]()
Jestli se jedná o zprávu z těhotenského ultrazvuku, tak je význam celkem jasný… a znamená „mužské pohlaví“. ![]()
@BohunkaP píše:
Jestli se jedná o zprávu z těhotenského ultrazvuku, tak je význam celkem jasný… a znamená „mužské pohlaví“.
To právě doufám! 😁 1.screening na Genetice kluk, 2.screening na Genetice kluk a dneska 31.tt mi můj doktor řekl, že to vypadá na holku 🙈
Urcite to znamena masculine (muzsky/muzny), kontext si posud sama. ![]()
Tak kdyby tvrdil, že to vypadá na holku, proč by tam psal masc.? ![]()
@Emmara píše:
Urcite to znamena masculine (muzsky/muzny), kontext si posud sama.
Právě, z latiny a v souvislosti s ledvinami atd. Tak snad se dneska jenom spletl ![]()
A není to miminko z umělého oplodnění? MASC je nějaká metoda vyřazení spermií s poškozeným DNA…nebo tak něco… ![]()
@Tarinka píše:
A není to miminko z umělého oplodnění? MASC je nějaká metoda vyřazení spermií s poškozeným DNA…nebo tak něco…
Ne, to není
@Koty píše:
Tak kdyby tvrdil, že to vypadá na holku, proč by tam psal masc.?
1.screening na genetice - kluk
2.screening na genetice - kluk
Dnes normální kontrola 31tt a řekl mi, že to vypadá na holku
@LIDUNA210 píše:
Oni ti doktoři taky nejsou vševědoucí, jsou to jenom lidi. Mě řekl můj gyndař že to bude asi holka, další lékařka v nemocnici na pozorování když jsem byla, že taky asi holka a pak jsem jela do dalšího pracoviště a prý že kluk, no tak jsem prostě počkala do porodu a to specializované pracoviště mělo pravdu, narodil se mi syn.Je to holt 50 na 50.
@LIDUNA210 píše:
Já jsem pochopila, že ta zpráva je z dneška ![]()