Coca cola na zdi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
28.2.13 15:34

Coca cola na zdi

Ahojky mám problém.:D Ja strasne sikovna jsem otevirala colu a vyprskla mi na zed ohodila jsem pulku zdi. Muzete mi nektera z Vas poradit jak to dodstat dolu nebo to hned prebilit?? :( Jsem to ale tele co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
28.2.13 15:36

Nechci byt za prase, ale varili jsme rajskou a spadlo mi do ni cely maso, rajska vsude na zdi… a vybledlo to asi za dva tydny :):):):):)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
28.2.13 15:38

@lulu9354 cola je lepší jak olej, to zas umím já :mrgreen:

@ncc1701 :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
28.2.13 15:39

@lulu9354 Já si takle vymalovala.Kola jde, ale červené víno je horší, to nejde pořádně ani zamalovat. Musíš to vzít vlkym ubrouskem a dostat dolu co to pujde a pak přemalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.2.13 15:44

@K.Black taky mám zkušenost s olejem…ale na sádrokartonové zdi…ani přemalovat nepomáhá, vždy to zase vyleze :lol: :lol:

ale na colu by to určitě pomoct mělo…ale napřed bych zkusila vytřít co nejvíce vlhkýma ubrouskama a pár dní počkala co to udělá(jestli nevybledne)mi se takhle podařilo vyčistit půl stěny od růžového šampusu(zase manželova specialitka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.2.13 15:54

Koukám že je to tu samá malířka :mrgreen:

@cizova já mám olej na normální zdi, tak nějak doufám, že až se bude malovat tak nebudu muset obouchat zeď na cihlu, teď tam visí obrázek a dobrý :lol:

• Citovat
  • Upravit
35412
28.2.13 16:10

@lulu9354 zkusila bych vysusit papirovyma ubrouskama, a nechat zaschnout. Melo by to zmizet. Ohodila jsem kdysi mame strop kolou, a dobry, ziju :mrgreen: Uz se teda od te doby malovalo, ale mam, ze to zmizelo uplne. Kazdopadne to tenkrat schlo par dni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
28.2.13 16:10

Na ubrousek nastříkej jar z rozprašovače a opatrně přilož ke zdi, mělo by to pustit aniž by jsi sundala barvu, musíš fakt opatrně, nešmudlat ale jen přikládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.2.13 17:54

Pokud je zeď bílá, stříkla bych to Savem na plísně, třeba to tu colu vybělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.3.13 12:05

Dekuji všem moc zkusila jsem všechno a nic prostě nepomáhá. Je to trošku bělejší tak to pak přebarvíme to bude mít manžel radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný