Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky mám problém.:D Ja strasne sikovna jsem otevirala colu a vyprskla mi na zed ohodila jsem pulku zdi. Muzete mi nektera z Vas poradit jak to dodstat dolu nebo to hned prebilit??
Jsem to ale tele co? ![]()
Nechci byt za prase, ale varili jsme rajskou a spadlo mi do ni cely maso, rajska vsude na zdi… a vybledlo to asi za dva tydny ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@lulu9354 Já si takle vymalovala.Kola jde, ale červené víno je horší, to nejde pořádně ani zamalovat. Musíš to vzít vlkym ubrouskem a dostat dolu co to pujde a pak přemalovat
@K.Black taky mám zkušenost s olejem…ale na sádrokartonové zdi…ani přemalovat nepomáhá, vždy to zase vyleze
![]()
ale na colu by to určitě pomoct mělo…ale napřed bych zkusila vytřít co nejvíce vlhkýma ubrouskama a pár dní počkala co to udělá(jestli nevybledne)mi se takhle podařilo vyčistit půl stěny od růžového šampusu(zase manželova specialitka
)
Koukám že je to tu samá malířka ![]()
@cizova já mám olej na normální zdi, tak nějak doufám, že až se bude malovat tak nebudu muset obouchat zeď na cihlu, teď tam visí obrázek a dobrý ![]()
@lulu9354 zkusila bych vysusit papirovyma ubrouskama, a nechat zaschnout. Melo by to zmizet. Ohodila jsem kdysi mame strop kolou, a dobry, ziju
Uz se teda od te doby malovalo, ale mam, ze to zmizelo uplne. Kazdopadne to tenkrat schlo par dni ![]()
Na ubrousek nastříkej jar z rozprašovače a opatrně přilož ke zdi, mělo by to pustit aniž by jsi sundala barvu, musíš fakt opatrně, nešmudlat ale jen přikládat.
Pokud je zeď bílá, stříkla bych to Savem na plísně, třeba to tu colu vybělí.
Dekuji všem moc zkusila jsem všechno a nic prostě nepomáhá. Je to trošku bělejší tak to pak přebarvíme to bude mít manžel radost ![]()