Colon hydro terapie

178
10.2.15 11:09

Colon hydro terapie

Ahoj byli jste někdo na výplachu tl. střeva? Zajímaly by mě vaše názory, poznatky…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.2.15 11:14

Ahoj byla jsem, bolelo me to jako silna menstruace tak jsme predcasne skoncili. Proudi ti telem vlastne horka voda a tak. Vychazely ze me pouze plyny a kousky stolice. Ale to skrz moje spqtne zazivani. Znamy na celem sezeni zhubl osm kilogranu jen skrz streva. Podle me je to super…jen holf moje strrleva uz jsou ucpana a nejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.2.15 11:28

Poslouchala jsem názor doktora v rádiu a on řekl, že by to volil jen na doporučení lékaře, ne kvůli hubnutí. Každopádně po terapii je důležité zásobit tělo laktobacily, protože to vypláchne i to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.2.15 11:40

Mám doma sadu na výplach střeva a cca 1 až 2 krát ročně se pročistím sama. Rozhodně tím nehubnu, jen se pročistím, pak jím chvíli kefíry a jogurty a dobrý. Na pleti je to znát, jinak jiný efekt jsem nezaznamenala.
Chce to si udělat volné odpoledne sama doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
10.2.15 12:22

Ahoj, chtela jsem na to jit, ale pak jsem se rozhodla pro joginskou ocistu slanou vodou, delam to asi 4× do roka, je to sice hnus fujtajblovy, ale ten vysledek za to stoji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.2.15 08:00

Díky za odpovědi, nedělám to kvůli hubnutí ale dost trpím na zácpy což je pak spojeno s tím, že trpí kůže a sliznice. Už několik let se mi dělá v puse na sliznici a na jazyku tzv. lichen a hrozně to bolí. Když jsem byla cca. před 4 roky u Sv.Anny na odběru tkáně, aby mi vůbec řekli co tam mám tak mi Mudr. řekla že mám hrozně poprskaný jazyk a že je to spojeno s trávením a střevem. Chodím na masáže k paní, která se zabývá čínskou medicínou, dělá Su Jok terapii a také mi to potvrdila. Teď mi právě řekla o tom výplachu střeva.
Přeji hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 08:18

A jaký máš jídelníček? Nejíš něco špatného? Já tyhle razantní metody teda neuznávám. Je to podle mě nesmysl. Kolikrát se stačí zamyslet nad tím, co všechno člověk sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
13.2.15 16:01
@Anemary píše:
Ahoj, chtela jsem na to jit, ale pak jsem se rozhodla pro joginskou ocistu slanou vodou, delam to asi 4× do roka, je to sice hnus fujtajblovy, ale ten vysledek za to stoji:)

Není to nebezpečný? Přece jenom je to solná zátěž. Nezpůsobuje to jen průjem? Pokud je potřeba prohnat střeva, tak by se dalo vypít větší množství Lactulozy, která je taky dost projímavá, ale má v sobě už i látky pro střevo příznivé :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.2.15 17:19

@lechem Ahoj, nebezpecne to neni, ptz ta koncentrace soli je jako ve fyziologickem roztoku, a ten je telu vlastni. Napoprve kdyz to delas tak se doporucuje, abys nebyla sama doma, ptz nekomu se muze udelat spatne. No, lactuloza, to uz mas chemii, slana voda je proste slana voda, kdyz si koupis himalajskou sul, je to jeste krapet lepsi, nez pouzit obycejnou kuchynskou. A taky, na konci ocisty z tebe vychazi cira voda, tak jak jsi ji vypila, nevim, jestli s lactulozou bys dosahla tehoz efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
13.2.15 17:52
@Anemary píše:
@lechem Ahoj, nebezpecne to neni, ptz ta koncentrace soli je jako ve fyziologickem roztoku, a ten je telu vlastni. Napoprve kdyz to delas tak se doporucuje, abys nebyla sama doma, ptz nekomu se muze udelat spatne. No, lactuloza, to uz mas chemii, slana voda je proste slana voda, kdyz si koupis himalajskou sul, je to jeste krapet lepsi, nez pouzit obycejnou kuchynskou. A taky, na konci ocisty z tebe vychazi cira voda, tak jak jsi ji vypila, nevim, jestli s lactulozou bys dosahla tehoz efektu.

Moc o té solné metodě nevím. V čem to spočívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.2.15 18:08

@lechem http://www.jitrnizeme.cz/view.php?…, tady to mas dopodrobna popsane, vysvetlene, postup, nasledny rezim, vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.2.15 22:39

@SlečnaVeStínu Řekla bych že jídelníček mám celkem normální. Necpu se jen zeleninou a ovocem to zas ne :). Je fakt, že už to řeším dost dlouho, ale ten lichen v puse mě furt trápí. No ještě uvidíme pořád o tom přemýšlím jestli jít nebo ne. Nikde nemám záruku že mi to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí