Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky
,
v sobotu mě skolila rýma a nevolnost od žaludku, jelikož potřebuji ve čtvrtek odjet mimo domov na pár dní a stav se výrazně nelepší a cítím se unaveně a nemocně tak jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás nemá zaručený recept jak se té únavy a hlavně nevolnost od žaludku zbavit. Myslíte, že to může mít vůbec nějakou spojitost (rýma + nevolnost )? teplotu nemám, prolévám se čajem a snažím se odpočívat, zobu paralen, stříkám kapky do nosu ale žádná pecka. Akorát mě z té rýmy bolí hlava
. Za každou radu budu vděčná
díky moc! ![]()
Vyležet, baštit vitamíny a neládovat se paralenem, dokud nemáš vysokou horečku.
@MarketaN vysoke davky vitaminu C, aspon tri dny.. bacha na ty kapky do nosu, vznika na ne zavislost…to se nesmi dlouhodbe…skus tohle: na zarazenou rymu ze ktere boli hlava super..
http://www.quixx.cz/
@MarketaN mne bylo vcera z rymy tez soufl, jak jsem dychala pusou, polykala vzduch, hrozne jsem slinila a ty sliny polykala, no fuj. A dnes rano uz celkem ok, ale ja vetsinu vikendu prolezela a odpocivala, to je myslim nejlepsi lek, odpocinek.
@Bibi239 taky většinu dne proležím tak snad už mi zítra bude líp ![]()
Na rýmu je dobrý, když si dáš vařit brambory na loupačku a inhaluješ páru pomáhá to
@MarketaN ne teda dneska krasne protahlo kari s koriandrem, jak tam byly zbytky zahleneni, tak po obede uplne krasne bez
Dobry je i zazvorovy caj nebo suseny zazvor