Rýma a nevolnost - nějaká zaručená rada?

47
9.2.15 18:45

Rýma a nevolnost - nějaká zaručená rada ?

Ahoj holky :mavam:,
v sobotu mě skolila rýma a nevolnost od žaludku, jelikož potřebuji ve čtvrtek odjet mimo domov na pár dní a stav se výrazně nelepší a cítím se unaveně a nemocně tak jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás nemá zaručený recept jak se té únavy a hlavně nevolnost od žaludku zbavit. Myslíte, že to může mít vůbec nějakou spojitost (rýma + nevolnost )? teplotu nemám, prolévám se čajem a snažím se odpočívat, zobu paralen, stříkám kapky do nosu ale žádná pecka. Akorát mě z té rýmy bolí hlava :(. Za každou radu budu vděčná :srdce: díky moc! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
9.2.15 18:48

Vyležet, baštit vitamíny a neládovat se paralenem, dokud nemáš vysokou horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.2.15 18:51

Zásobu ovoce mám, tak snad to rychle ustoupí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.2.15 18:53

@MarketaN vysoke davky vitaminu C, aspon tri dny.. bacha na ty kapky do nosu, vznika na ne zavislost…to se nesmi dlouhodbe…skus tohle: na zarazenou rymu ze ktere boli hlava super..
 http://www.quixx.cz/

• Citovat
  • Upravit
7009
9.2.15 19:03

@MarketaN mne bylo vcera z rymy tez soufl, jak jsem dychala pusou, polykala vzduch, hrozne jsem slinila a ty sliny polykala, no fuj. A dnes rano uz celkem ok, ale ja vetsinu vikendu prolezela a odpocivala, to je myslim nejlepsi lek, odpocinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.2.15 19:16

@Bibi239 taky většinu dne proležím tak snad už mi zítra bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27738
9.2.15 19:34

Na rýmu je dobrý, když si dáš vařit brambory na loupačku a inhaluješ páru pomáhá to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.2.15 19:43

@MarketaN ne teda dneska krasne protahlo kari s koriandrem, jak tam byly zbytky zahleneni, tak po obede uplne krasne bez :lol: Dobry je i zazvorovy caj nebo suseny zazvor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí