Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Bjedrunka Vážně tak málo??
Já se zatím dívala jen na rozměry co jsou vedeny na internetových obchodech a tam uvádějí rozměry: 88×44×37 cm Proto jsem myslela, že je prostorná ![]()
@Libza To je právě ten průser - oni uvádějí vnější rozměry korbičky. Ona je dost masivní, se skořepinou, je homologovaná jako autosedačka. Já se taky nechala nachytat
Vnitřní šířka je něco okolo 30 cm.
@Libza Já z toho byla taky docela v šoku… Je nádherná. Byly holky, co tam měly mimča až skoro do půl roku. Ale já mám prostě obříka ![]()
@Bjedrunka Tak ta naše s porodní váhou 4,05 kg a 53 cm by tam dlouho nevydržela
Takže jako drahá autosedačka, co ![]()
@Libza No, to asi ne… Kryštof měl porodní váhu 3,7 kg a 52 cm. Pryč z té korbičky jsem ho dávala asi ve třech a půl měsících a to mohl mít tak 7 kg a 65 cm.
Mám origo skate ten Slider. korbu Jane r. 2009 ma uvnitř 73×34cm asi.. starší tam byla cca 5,5m a mladší je pěkně velká, ma ted v 6tydnech 60cm a 5,5kg..
@Bjedrunka píše:
@Libza Kdybych ho předevčírem nezazimovala, tak bych ti ji uvnitř přeměřila…
edit: Našla jsem to v jedné diskusi ke Concordu. Korbička Sleeper 2.0 má uvnitř na délku 68 cm.
Ano sleeper je pekny ale maly tak do 4mes. lepsi je korba scout popr. proton ![]()
Ty jo tak to je teda mazec, to tu korbu kupovat nebudu…a přitom se mi tolik líbí
Ale za ty prachy je na nic ![]()
@Libza Já jsem třeba ve sleeperu vozila do 9 m. Syn je na zač. srpna, až v květnu šel do sporťáku. Je teda pravda, že je spíš drobnější, ale právě ještě v dubnu bylo děsná zima a vešel se i s fusakem.
@Pehule Já to nakonec asi vyřeším tak, že vyměním značku concord za britax a koupím si Römer sleeper autosedačku, která je rozměrem stejná jako sleeper od Concordu a koupím si k tomu Britax b-motion a je to
Jsem totiž postižená kočárkama a naprostý maniak ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 23:03
@Libza Jo to je dobrý řešení
Já teda nedám na concord dopustit, fakt jsem moc spokojená, ale než sme ho vybrali, no horor
Tak ať jseš spokojená ty i mimčo ![]()
Jo a ještě ale teda upřímně, concord sleeper super jako korba na kočárek. Ale nikdy jsme nepoužili do auta místo autosedačky, tomu prostě nevěřím, že je to bezpečný. Vozili jsme jedině v autosedačce.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li se vejde novorezenec ve fusaku Lodger do korby Concord sleeper (je malá a Lodger se mi zdá naopak veliký), nějaké zkušenosti prosím?