Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky chci se zeptat na cocoon concord fusak, zda je na zimu dostatečně teplý a nemusíme pod něj používat deku nebo je lepší koupit Lodger fusak? Malej má 18 měsíců a kočárek máme Concord Fusion. Děkuji za odpovědi.
Máme ho taky a je dostatečně teplý, malá byla vždycky mokrá, je pravda, že měla na sobě ale více vrstev oblečení ![]()
Já mám od Concordu všechno, takže se nebojím ničeho a vždycky do toho jdu
Mám taky Concord Fusion již podruhé ![]()
Mám oba fusaky a jsou srovnatelné. concord je z venku víc ‚nepromokavy‘ a je trochu menší. nevím jestli na 18m dítě nebude malý..já minulou zimu už mela radsi lodger.
Holky vmísím se do diskuse - nemáte některá na Concord Fusion náhodou ten přídavný skate/stoupátko ke kočárku pro starší dítě?
A máte některá korbu Sleeper? Jak jste s ní spokojené? Já si koupila jen sportovní verzi Concord Fusion a na druhé mimi chci Sleeper dokoupit…
@Libza Já mám korbu Sleeper 2.0 a už bych ji nechtěla. Je hrozně malá. Syna jsem musela v necelých čtyřech měsících stěhovat do větší - Scout nebo Proton, a teď už je stejně ve sporťáku. Ale on je celkem obřík
Ale jinak vypadá krásně a dost jsme ji využili místo autosedačky.
@Bjedrunka píše:
@Libza Já mám korbu Sleeper 2.0 a už bych ji nechtěla. Je hrozně malá. Syna jsem musela v necelých čtyřech měsících stěhovat do větší - Scout nebo Proton, a teď už je stejně ve sporťáku. Ale on je celkem obříkAle jinak vypadá krásně a dost jsme ji využili místo autosedačky.
Fakt je malá? To je škoda
Moc se mi líbí…
@Libza Kdybych ho předevčírem nezazimovala, tak bych ti ji uvnitř přeměřila…
edit: Našla jsem to v jedné diskusi ke Concordu. Korbička Sleeper 2.0 má uvnitř na délku 68 cm.