Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny maminky, ráda bych se chtěla zeptat, nevím si rady ohledně toho jaký velikosti mám objednavat na miminko někde píšou vel.50 někde 56 a vic..můžete mi poradit? ![]()
To záleží, jak veliké miminko bude
Kupovala bych dopředu raději větší 56-62. My se nakonec narodili předčasně o měsíc, takže jsme potřebovali 48-50, což šlo těžko sehnat. Menší když tak dokoupíte.
Taky jsem si nevěděla rady, říkala jsem si, že 50ka je malá a dítě může být větší, tak jsem kupovala oblečení vel.56 a udělala jsem dobře ![]()
Příspěvek upraven 09.09.13 v 10:55
No já měla mimi 2,8 kg a 48 cm, takže taky malý a začínali jsme na oblečení pro panenky, takže 48 ![]()
No to je podle délky mimča. Jestli má 50 cm, tak kup 50, ale náš malej se narodil s 51 centimetry a šli jsme rovnou do 56, ale z porodnice jsme jeli ve fešácké soupravičce velikosti 62 a o tolik větší mu to nebylo. Jestli se ještě nenarodilo, tak bych asi 50 nebrala. Mohlo by se ti stát, že se do toho nevejde.
@Zuzana.Stratilová lepší větší, můj kluk si 56tku užil cca 2 týdny, okamžitě měl 62jku. Takže kdybych koupila menší, tak to nevyužiju. Kup radši jen pár kusů, dokoupit můžeš vždycky..
Dobře takže od 56 nahoru děkují
a chtěla jsem se zeptat někdo asi vybavičku celou neprodava?
A ve kterém jsi týdnu? My měli jen 44 cm a 2300 g takže vel 48 akorát ale sehnat to bylo umění. Kupuj od 56 jak tu píšou všichni.
50tku jsem měla jen komplet či oblečení v čem jsem vezla malou z porodnice..pak od vel. 56 a výš
..té 50tky moc nevyužiješ, tak zásoby bych nedělala.
Ja dostala od segry pytel hader pro mimco a zacinalo to na velikosti 56, bylo tam i par kousku 50. Nicmene jsme nemohli dopredu tusit jak bude maly velky
Nakonec mel 51 cm a i velikost 50 mu byla velka, protoze byl sice dlouhy, ale hubeny, coz je doted. Velikost 56 maly nosil ca mesic a pul, nektere kousky nosil i 3 mesice, takze ze zacatku v tom plaval a pak to mel casem akorat, mensi oblecky jsem nedokupovala, protoze to fakt nemelo cenu.
Pokud to vypadá tak, že se mimčo narodí v termínu, bude mít cca těch 50cm, tak bych nakupovala rovnou tu 56, já měla ve velikosti 50 asi tři overálky, který jsem vzala s sebou do porodnice, malá v nich plavala a to měla 50cm a 3090g, doma už nosila ty 56 a v poho, chvilku ji to bylo větší, ale za pár dní už zase malý
třeba zimní overálky do kočárku bych takhle maličký určitě nekupovala, než se dostanete ven, bude mimčo mnohem větší, to by byly vyhozený prachy ![]()
Kluk měl při narození 50 cm a začínali jsme s oblečením vel. 56. Ale stačilo jenom pár kousků, během 3 týdnů jsme přešli na 62. Líp se mi oblíkal, když to měl volnější.
@Zuzana.Stratilová píše:
Dobře takže od 56 nahoru děkujía chtěla jsem se zeptat někdo asi vybavičku celou neprodava?
mám něco málo v bazárku, mrkni. sleva možná.