Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Pár kousků jsem měla i v 50 a byla jsem ráda, v 56 malá fakt plavala, ale stačilo to jen fakt na pár dnů
!Při narození měla 48cm.
@Zuzana.Stratilová Taky něco mám v bazárku, tak mrkni, jestli chceš
mám vel. 56-62
A abych nenakupovala zbytečnosti…tak jako vybavičku pro maliho potřebuju co všechno+kojenecké potřeby? ![]()
Malá když se narodila měla 50 cm, nosila velikost 56, 50 soupravička do porodnice ji byla hoooodně těsná
Jj nakup dopředu pár věcí 56 a něco málo 50, ale když tak ti to někdo dokoupí, to bych spíš řekla pro předčasně narozené.
@Zuzana.Stratilová najdi si na netu seznamy, je jim opravdu hodně a jsou dobré
!Já jela podle nich a měla jsem vše přichystané!
Tady ti taky napíše kadej něco jinýho. U nás padesátka byla tak na 2-3 týdny. Ale zas v 50tce po porodu plavaly. Takže spíš záleží na tobě. POkud ti neva, že dítě bude krapet z počátku hastroš a chceš ušetřit, tak kup rovnou 56. Nebo udělat kompromis - koupit 1-2 vohozy 50tku, na cestu z porodky a nějaké chlubení, zbytek 56. Tak jsem to udělala já.
@Zuzana.Stratilová Tak narovinu. Všechny rady jsou naprd.
Každý výrobce má tu velikost jinou.
Třeba Lindex je větší… i Next.
Body z Lindexu velikosti 56 jsem dceři kupovala ještě ve třech měsících.
C&A jsou šmejdy, každý bodýčko jiný.. nejen délka, ale každá nohavice jinak široká…
To si prostě musíš vošahat sama.
Dceři je 7,5 měsíce a na doma nosí pořád bodýčko velikosti 62 z C&A.
A to teda není žádný diblík!!!
Naopak ![]()
To se prostě nedá radit ![]()
Snad jedině, kupuj všechno od jedné značky, tam ten odstup ve velikostech bude úměrný.
@Zuzana.Stratilová Taky mám něco na bazárku, mám tam i hezkou soupravičku do porodnice tak mrkni ![]()
A holky myslíte že je blbost koupit 62 velikost a ohrnout to? ![]()
@Safiye píše:
A holky myslíte že je blbost koupit 62 velikost a ohrnout to?
blbost to není, ale třeba dupačky neohrneš. Bodyčko možná bude dlouhý mezi nožkama. Ale já vždycky říkám že lepší větší než menší ![]()
@Safiye jo a na delší dupačky jsme s mamkou našívaly šňůrky kolem kotníků, aby se to zavázalo a děcko se z toho aspoň nevykopalo…to by mohlo řešit i tu větší velikost
@Safiye píše:
A holky myslíte že je blbost koupit 62 velikost a ohrnout to?
teoreticky jo. vždyt v porodce maj třeba jen košilku, místo kalhot omotaný plínou na sukni. dítě v zavinovačce. takle ho můžeš mít i i v triku 68
. Já bych to teda nechtěla, chtěla jsem si to miminko oblíknout taak, aby mu to sedělo.
Můj prcek se narodil s 54cm, takže padesátšestku jsme měli akorát tak prvních 14 dní…