Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky…mám na vás všechny obrovskou prosbu… Především na ty, co vlastní kočárek Concord. Včera jsem se rozhodla, že ušetřím 15000,– a místo nového Concord Wanderer zakoupím již použitý Concord Fusion… vím že je to starší verze, ale mě se tedy líbí mnohem více a jelikož budu převážně ve městě, tak mi bude rozhodně stačit
Prosím o radu s kolečky u tohoto kočárku… Jsou plastová nebo nafukovací? Myslím, že vypadají spíše jako plastová, ale zajímá mě, jestli se dají kdyžtak vyměnit za nová? Nevím kolik cca taková kolečka vydrží, ale případně když ušetřím za koupi kočárku, tak bych koupila alespoň nová kolečka… Dají se prosím vyměnit? Nemohu na netu nikde nic pořádně najít
Děkuji moc. Janina ![]()
Jinak sama jsem si koupila concord použitý a jezdíme na kolečkách co tam jsou. Jsou plastová a vrch guma. A musím říci ještě jak jsem koukala my máme Fusion a holčičku narozenou 2/2016, takže teď já je 8 měsíců a je v hluboké korbě i s fusakem, ale máme střízlíka. Má to sice akorát, ale ještě se do korby vejde. A jinak jsme od Chrudimi. Pa
Měla jsme fusion - mám wanderer - musím říct, že za mně byl fusion lepší, takže chválím výběr - kola jsou plastová - pogumovaná a vydrží myslím dost - ježdění je na nic brzo vidět, ale pak se drží v relativně stejném stavu. Někde v obchodech ještě nabízí i nový concord fusion (tedy jen celou kombinaci) - tam bych se zkusila obrátit ohledně náhradních dílů. Jinak na fcb je skupinka kočárky concord- tam holky určitě poradí víc. ![]()
Super moc Vám všem děkuji za rychlou odpověď… Počkám až mi v sobotu kočárek dorazí a kolečka zkouknu, zda bude nutné kupovat nová… Pokud ne, vyprdnu se na to
Concord Wanderer mě hodně lákal, ale prostě tenhle starší se mi líbí mnohem víc ![]()
Ja jsem toto řešila u concordu neo a náhradní kolečka by vyšla na 5tisic, tak jen tak pro představu ![]()
No to vím, proto se mi do toho moc nechce… Jelikož co ušetřím za nový bych dala do koleček. Proto pevně doufám, že ty plastový vydrží…Jedno kolečko vyjde cca na 1200,– no ![]()