Concord Wanderer - nánožník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
26.8.14 19:47

Concord Wanderer - nánožník

Ahoj holky, prosím o reference, kdo již používá sportovní kočárek Concord Wanderer 2013? Doteď máme zatím hlubokou korbičku (kupovali jsme trojkombinaci) a na podzim nám vychází to, že malá bude sedět, takže již přejdeme na sporťák (do hluboké už by se ani nevešla! :-) jen se mi zdá, že ten nánožník, který je jakoby jen šusťák smotaný v madlu je hrozně málo, obzvlášť na zimu, co se týká teplíčka v kočárku (profouknutí…atd.) je mi jasné, že jí musím dát fusak, ale i tak se mi to zdá málo…např. kamarádi mají Cam dynamico a tam je nánožník jakoby „pevný“, je dělaný z materiálu jako kočárek, takový „bytelný“ tak uvažuji, že seženu něco takovýho…na netu jsem zatím našla jen univerzální (concord asi originální nedodává a i tak by asi stál hooodně) tak nemáte s tím někdo zkušenosti, jak ty šité univerzální sedí??? :) Moc díky za reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
26.8.14 19:55

Segra má wanderera a naprostá spokojenost. Jen tedy kupovala takovou tu pevnou korbu s tím plastovým spodkem a jelikož v tu dobu nebyl nikde ještě k vidění(jen někde na severu), tak až po doručení domu, jsme zjistili, jak je vevnitř strašně malej. Respektive hrozně úzkej. Malej má teď půl roku a musela ho dát na káru, protože se tam ramínkama ani nevešel. A na káře ještě trochu naprd boudička, nedá se na pevno sklopit, pořád se sklápí trochu dozadu, ale to je jen detail. A sedačka tedy mě přijde taky malá, oproti mojí MC…jsem zvědavá jak dlouho se jí tam ještě vejde. Bohužel, to je nevýhoda trojkombinace, že to nešlo vzít bez toho.
Co se týče nánožníku, tak ten se k tomuhle kočáru opravdu nevyrábí - myslím tím opravdu klasický nánožník, ne tu látku co k tomu dali. Bude si ho nechávat šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.8.14 16:34

Jo, souhlasím, že korbička je dosti úzká (taky mám plastový spodek - u hlubokého) a na pohled se mi zdá úzká i ta u sporťáku, ale co už…takže díky za reakci, kažopádně mi taky asi nic jiného nezbyde, protože na tu zimu mi ten šusťáček prostě přijde málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 09:29

Mám od emitextu univerzální a sedí moc dobře. Jsem s ním spokojená. Myslím, že stál kolem 400,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí