Concord wanderer nebo Britax b-motion 4 plus

8
4.7.17 10:42

Concord wanderer nebo Britax b-motion 4 plus

Holky poraďte, prosim, nemůžu se rozhodnout mezi těmito kočárky, chci velký, aby byl i na spaní, do terenu i do mesta, Concord bych vzala z druhé ruky šedý a Britax nový rose pink, tak cena je téměř stejná. Doma mám růžove doplňky(podložku a tašku). Díky předem za každou radu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
4.7.17 12:01

@petchal
Zrovna o víkendu jsem byla u kamarádky, která má Wanderer a moc nadšená z něj není. Vybírali kočár dlouho a nakonec po mnoha kladných recenzích se rozhodli pro tento. Prostorný je tedy dost…já viděla teda sporťák. Ale stěžovala si na to, že se jim povolilo madlo (nebo jak to napsat). Prostě pokud chce vyjet na obrubník, a zadníma kolama ještě stojí pod tak to madlo musí šíleně moc zvednout, protože jak ho nadzvedne, tak se povolí a zadní kola stále stojí na zemi.
Další zkušenosti nemám.
Svoje děti jsem odvozila v jiných kočárech, ale kdybych měla třetí dítě, tak bych uvažovala o Britaxu. Ale nijak extra jsem si ho ještě neprověřovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.7.17 12:32

Máme Concord Wanderer z druhé ruky a jsem s nim spokojená. Korba i sporťák jsou hezky prostorné, velká terénní kola nemají problém i v přírodě.
Je super skladný do auta nebo kam potřebuješ.
Jediné, co mě mrzí, že sporťák nemá moc velkou stříšku proti sluníčku, ale žít se s tim dá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí