Condrosulf 800 při kojení

515
26.3.22 13:20

Condrosulf 800 při kojení

Dobré odpoledne, prosím o radu.
Od ortopeda mám předepsaný na měsíc lék Condrosulf 800 (na zkoušku), dnes jsem si ho vyzvedla v lékárně. Problém je, že stále kojím a v příbalovém letáku je napsáno, že se nedoporučuje léku užívat při těhotenství/kojení.
Doktorovi se dovolám až v pondělí odpoledne, lékárnu zkusím zavolat dnes.
Doktorovi jsem říkala, že kojím, ale bojím se jestli se to tak nějak nepřeslechlo… Navíc kojenec je dle fyzioterapeuta hypermobilní, může to být další problém? Zkusíme odstav, ale UM nepřijala už dřív a navíc má problém s přibíráním.
Má někdo zkušenost při kojení s tímto lékem? Co na to váš lékař/lékárník?
Děkuji moc předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
26.3.22 19:01

Opravdu je v SPC napsane, ze bezpečnost nebyla prokazana ani v těhotenství ani kojeni, ze nebyly provedeny klinicke studie u teto skupiny. Mozna te lékař preslechnul. A to chces opravdu odstavovat kvuli condrosulfu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
26.3.22 21:36

@Tatiana222 Děkuji za reakci.
Nejsem si jistá, jestli mám jinou možnost, než odstavit. Taky se mi do toho nechce, malá na to taky není připravená, ale zase ji nechci ohrozit nevhodným léčivem.
Koleno se mi horší a další možnosti (jiné léky) zatím ortoped nezmiňoval. Prý tento dáme na měsíc a uvidíme na další kontrole, jestli se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.3.22 22:49

@Sariku poptej se pro jistotu jeste jednou lékaře nez zacnes. Účinek pravděpodobně poznas teprve po 2-3 mésicich užívání, nemyslim si ze za mesic hned reknes ze dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.3.22 15:03

@Sariku mne ho taky napsal ačkoli kojim.. operaci mi kvuli tomu nedoporucil.. takže to na zřetel vzal.. ja ho tedy ale beru, už druhý měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí