Cosatto Giggle 2013, máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1093
6.5.14 09:51

COSATTO GIGGLE 2013 mate nekdo?

Dobry den vsem,
mate nekdo prosim tento kocarek? :think:
http://www.babydracek.com/…autosedackou.
Rada bych znala nazor predevsim tech maminek kteri ho jiz maji.. Nenasla jsem zadnou diskuzi na tento kocarek, pouze jedna pani povidala.. :nevim:
Dekuji vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
6.5.14 10:01

Ja mela od Cosatto golfac. A spokojena jsem byla i nebyla. Byl pevnej, ale kolecka nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.5.14 11:20

Tyhle kočárky ještě vloni u nás nikdo neprodával, proto asi těch zkušeností moc nebude. Já ho nejdřív chtěla objednat z Anglie i za cenu, že ho nevyzkouším naživo, moc se mi líbil vzor, ale pak jsem od toho ustoupila kvůli tomu, že je to něco mezi čtyřkolkou a trojkolkou, nebyla jsem si jistá, jak by se s ním jezdilo. Jestli máte možnost ho zkusit, tak je to super. Od Cossatto mám golfky, nemám na ně asi velké nároky, takže spokojenost, mají super design, který mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.14 09:48

Ahoj, tento kočárek se nám taky moc líbí. Jak to dopadlo s koupí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.9.14 22:33

Ahoj Ednicko, koupe dopadla;-) Kocarek je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.11.14 23:18

@Raspusha ahojky. Kde jsi kocarek kupovala. Je dobry? Jde mi hlavne o sportak. Tady nekdo pise jak se lame, upadavaji kolecka a sklada se kdyz je v nem dite. Je to pravda nebo zas kec? Prijde mi to nesmyslne totiz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.12.14 13:33

Cosatto Giggle

Ahoj všem. Nevím jestli je to pro tebe Aneta361 ještě aktuální. Nicméně pro ostatní na vysvětlenou. Měla jsem hodně kočárku a musím říct že tento je opravdu dobrý. Ano, korba je standardních rozměrů nic jako Roan Marita, ovšem pro ty co mají malé auto nebo tahají do patra, super. Též jsem viděla videa na Yotuba, nicméně je to tvrzení lidi, kteří kočárek nesmyslně skládají a pak se diví co všechno se může stát, a následná reklamace je jim zamítnuta, logicky. Neb technický není možné, aby se kočárek s dítětem jakkoliv složil. Kočárek je lehký, kolečka neupadavaji, polstrování příjemné a snadno pratelné. Pouze u výběru skejtu je potřeba dát pozor. Já mám Lascal (maxi board) a musím mit mimi po směru jízdy neb starší dítko by se mi tam nevyšlo. Ovšem není problém dokoupit přímo k tomuto kočárku skejt určeny. Tento kočárek je ideální do městského provozu a věřte, že ho uvidíte i jednou rukou. zatímco druhou budete nahánět hafana nebo další ditko :) Všem se omlouvám za pravopis, tukem do mobilu. Budu ráda když někomu budou tyto informace užitečné, neb na internetu kolují mnoho nepravdivých fám zhrzenych majitelu.. Děkuji všem a hodně štěstí v Novém roce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.12.14 13:39

A koukám ze T9 a chytrý slovník si žije vlastním životem, tak snad to po mne prectete a dodatečně se omlouvam.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.1.15 14:23

Ne se moc libi jen bych jen sportak a ten tu nrprodavaji samotny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
3.1.15 13:21

To máte pravdu. Prodávají to pouze v kompletu. Já zvažují prodej, protože potřebuji kočár s vyšší nosností. Jinak žije v UK a tady se prodávají za dobrý peníz. Ale jak říkám zvažuji, protože tenhle kočárek má musi váhu a otočíte se s ním na petniku, což je k nezaplaceni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.15 17:41

Ahoj holky, mám dotaz na Vás, které jste měly Cosatto doma. Koupila jsem přes bazar golfky Yo, ty pruhaté a bílá barva je strašně zašedlá. Dá se s tím něco dělat? ˇuplně se s nima stydím někam vyjet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.7.15 19:20

cosatto giggle

Dobry den, damy, dnes jsem na zivo videla kocarek v obchode a jsem z neho nadsena. kdo ho mate, muzu poprosit vice info? jak kocarek jezdi, jak jste s nim spokojeny a jak zvlada mirny teren? za pripadne odpovedi moc dekuji :-)
Hezky vecer Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.7.15 20:42

Zdravim. Kocarek je super. Lehce ovladatelny a s kvalitnich materialu, ale hlavne je neuveritelne lehky a skladny. Ja do terenu nejezdila, pouze ve meste. Ovsem i cestu po plazi zvladl. Spousta lidi na tento kocarek nepeje zrovna chvalu, coz je tim, co od toho lidi ocekavaji. Ovsem ja na nej rada vzpominam. Prodavala jsem ho s tezkym srdcem. Jedine co bych vytkla byla taska. Zadna clenistost, pouze jedna kapsa uvnitr a jedna z venku..

S timto kocarkem nidy nebudete sedou myskou, naopak vzdy budete stredem pozornosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.7.15 21:36

@Raspusha moc dekuji. me prave nadchl a vypada nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 14:56

Kočárek Cosatto Giggle

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jaké máté zkušenosti s jízdou v mírném terénu a ve sněhu s kočárkem Cosatto Giggle? A ještě by mě zajímalo, zda má někdo nějaké negativní zkušenosti - zlomení podvozku, složení kočárku při jízdě, upadávání kolečka…tak jak popisují ve videu na YouTube? Děkuji za případné odpovědi.
Odkaz na video z BBC
 https://youtu.be/INj_Pt2AUFw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí