Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky, máte někdo zkušenost s těmito golfkami? Miluju je ale nevím zda budou i praktické ![]()
Ahoj:) Já tedy sice nemám zkušenost přesně s těmito, ale mám cosatto you 2 little tweeters a jsem absolutně spokojená. Používám je už do března cca a nenašla jsem snad jedinou chybičku, akorát teď na zimu, když je sníh, tak musím ven zase s korbou, protože má větší kolečka, ale to záleží jak máš velké dítko. Počítám, že příští zimu už budou holky šlapat samy bez kočárku, takže to bude ok ![]()
Koukala jsem na obrázky a je to úplně to samé, jako ten můj, akorát pro jedno dítě
takže za mě doporučuji ![]()
No já mám právě rok a půl prcka a už mi přijde zybtečné držet dvojkombinaci co mám, mám jané slalom pro 2012, a myslím že ted se dá ještě dobře prodat, a tyto golfky se mi moc libi, chci je jen na občasné ježdění, k voddě, do krámu, do města, na občasné spaní třea, na dovču a tak
A ty dvojitá kolečka jsou v pohodě? Mám strach abysme nejezdily jak hrkaci kolotoč po městě…
Měla jsem je, jezdili jsme chviličku a prodala jsem je, dcera v nich nebyla ráda, teď v zimě by se tam ani nevešla…je to krásná desingovka, nikdo je tady v okolí nemá a neměl, každý po nás koukal, jsou opravdu krásné, ale to je tak vše…
Už bych do nich nešla
Na kočičí kostky a na dlážděné staré kostky to neni, ale jinak jsem nikde nehrkala:D akorát potřebuje hned po zakoupení promazat, jinak strasně vržou kolečka, teda alespoň mě, ale možná je to tou váhou
jinak kolečka supr, zatáčí se s ním skvěle, brzdy taky super. já jsem moc spokojená:) posílám foto z léta/podzimu
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Tak samozřejmě blbej odkaz, tak si projed fotky a tam je nekde foto, jak jsou holky v kočárku ![]()
a ten datum na fotaku byl nastavenej blbe
ja to vzdycky zapomenu prenastavit ![]()