Covid 2025

4734
22.1.25 04:46

Covid 2025

Ahojda, je tu prosím někdo, kdo si prošel od ledna covidem? Jaké měl příznaky? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
22.1.25 05:57

Zde se pripichnu. Zajímal. by mě rozdíl mezi chřipkou, která pry teď dost radi, a covidem. Podle mě se to bez testu moc nerozezna!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
22.1.25 06:28
@Edding444 píše: Více

Nerozezná, pokud je to silne. Pokud jen lehcipriznaky, je to covid nebo viroza, pokud silne, covid nebo chripka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14952
22.1.25 07:51

My se na covid netestujeme, takže nevím. Když jsme nemocní, jsme doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.1.25 07:59

A k čemu ti bude dobré vědět jestli máš covid, chřipku nebo jen hnusnou virózu? Léčí se to stejně, žádný zázračný lék nikdo zatím nevymyslel. A u každého se to může projevovat jinak. Někdo má vysoké teploty, jiný střevní potíže, další rýmu, jiného bolí hlava. Kdybychom o covidu nikdy neslyšeli, tak by nás ani nenapadlo zkoumat, co to na nás vlezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42113
22.1.25 08:32
@Buba mara píše: Více

Třeba dcera při covidu i chřipce léky dostane - má to zdravotní opodstatnění. Stejně tak spousta jiných nemocných a seniorů. Takže ano, někomu se to vyplatí. Očkování nemá doporučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
22.1.25 08:40

Řekla bych, že mám čerstvé srovnání - covid na podzim a chřipka teď. Já i tři kousky. Covid na nich skoro nebyl poznat, lehce zvýšená teplota, den průjem, nějaká rýmička.. Já průběh dost nepříjemný, a hlavně příznaky nevyzpytatelné, den po dni jiné a v jiné intenzitě. Oproti tomu chřipka je víc předvídatelná, stálejší příznaky, které když odezní, už se nevrací. Po covidu několik týdnů neuvěřitelná únava. Prostě bylo to jiné a chřipku děti prodělávají dost divoce - horečky ke 40. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí