Covid aktuální průběh

Anonymní
18.12.23 13:33

Covid aktuální průběh

Zdravím :mavam: Chci se zeptat, jestli máte nebo jste měli nedávno covid, jaký byl průběh? Já u toho prvního horečky a rýma, ale teď jsem ho dostala znovu a jen jeden den horečky a bolest hlavy šílená, ale teď další dny už zůstala jen mírná bolest hlavy, rýma, ale co mě překvapilo, že se mi od večera silene točí hlava, připadám si, jak kdybych byla taková “zpomalená”, úplně divný pocit. Právě nevím, jestli to muže souviset, nesetkal jste se s tím někdo? Jinak přeji zdravé svátky! :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65241
18.12.23 13:42
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam: Chci se zeptat, jestli máte nebo jste měli nedávno covid, jaký byl průběh? Já u toho prvního horečky a rýma, ale teď jsem ho dostala znovu a jen jeden den horečky a bolest hlavy šílená, ale teď další dny už zůstala jen mírná bolest hlavy, rýma, ale co mě překvapilo, že se mi od večera silene točí hlava, připadám si, jak kdybych byla taková “zpomalená”, úplně divný pocit. Právě nevím, jestli to muže souviset, nesetkal jste se s tím někdo? Jinak přeji zdravé svátky! :D

V podstatě stejna diskuse tu je, a běží. Proc to nedas tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.23 13:50

Akorát před hodinou jsem mluvila s kolegyní, co je od pátku s dcerou doma (ve čt jí volali ze školy, že dceři není dobře, tak ji vyzvedávala dřív), v té době kolegyně také už úplně dobře nebylo (měla rýmu). O víkendu si cvičně udělaly test a obě jsou +. Obě měly rýmu a bolela je hlava. Bez teplot, dnes už se obě cítí dobře. Další dva členové domácnosti bez potíží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.23 13:57

@vokishka až teď to vidím, nevšimla jsem si, že se obnovila.

• Citovat
  • Upravit
22907
18.12.23 14:19

Mám v okolí pár lidí, kteří měli teď covid. Většinou jen rýma a bolest hlavy, slabost cca 3 dny, pak lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.23 14:34

Já měla průběh úplně děsný, několik dnů horečky, silná rýma, dávivý kašel už mám tři týdny… Bolest svalů a kloubů jako nikdy v životě… Hlava taktéž. Nechápu :zed: Manzel akorát rýma, kašel, bolest svalů, u syna jsme ani nezporovali, byl nachlazený a my najednou covid (pracujeme z domu, tak to musel syn dotáhnout ze školy, kde to řádí. Mamka pruběh podobný jako já

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
18.12.23 14:55

Já taky dneska zjistila, ze mam covid…nebývám nemocna takze mi to bylo jasny jeste pred domacim testem…

Zacalo to bolesti ucha, rikala sem si, ze mi tam nafoukalo…dost na to trpim….ucho preslo v bolest hlavy. Vcera vecer zimnice a horecka, dnesna uz ne ale silena ryma…zabira mi ale v klidu paralen takze tak nejak doma funguju. Koncem tydne musim do Ceska, takze litry caje a snad bude do ctvrtka lip!🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
10726
19.12.23 07:18
@vokishka píše:
V podstatě stejna diskuse tu je, a běží. Proc to nedas tam

A muzu poprosit o proklik na skupinu? Nevidim ji.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65241
19.12.23 08:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181
19.12.23 08:14
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam: Chci se zeptat, jestli máte nebo jste měli nedávno covid, jaký byl průběh? Já u toho prvního horečky a rýma, ale teď jsem ho dostala znovu a jen jeden den horečky a bolest hlavy šílená, ale teď další dny už zůstala jen mírná bolest hlavy, rýma, ale co mě překvapilo, že se mi od večera silene točí hlava, připadám si, jak kdybych byla taková “zpomalená”, úplně divný pocit. Právě nevím, jestli to muže souviset, nesetkal jste se s tím někdo? Jinak přeji zdravé svátky! :D

Nevím, zda jsem měla covid či ne, testy jsem si nedělala, ale teď zpětně, po 14 dnech virozy s kaslem, mám neuvěřitelnou dušnost, když někam jdu. Takovou jsem měla po covidu před dvěmi roky, takže možná to covid byl.

Ale proč to pisu, taky se mi neustále motá hlava, normálně mám nižší tlak, tak na určité motani hlavy jsem zvykla, ale toto je skoro pořád. Domnívám se, ze to souvisí s rýmou a dutinami. Ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.12.23 11:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
19.12.23 15:16
@Anonymní píše:
Já měla průběh úplně děsný, několik dnů horečky, silná rýma, dávivý kašel už mám tři týdny… Bolest svalů a kloubů jako nikdy v životě… Hlava taktéž. Nechápu :zed: Manzel akorát rýma, kašel, bolest svalů, u syna jsme ani nezporovali, byl nachlazený a my najednou covid (pracujeme z domu, tak to musel syn dotáhnout ze školy, kde to řádí. Mamka pruběh podobný jako já

Mám podobný průběh. Covid mám podruhé, první v roce 2021 s mnohem lehčím průběhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
19.12.23 15:44
@Anonymní píše:
Já měla průběh úplně děsný, několik dnů horečky, silná rýma, dávivý kašel už mám tři týdny… Bolest svalů a kloubů jako nikdy v životě… Hlava taktéž. Nechápu :zed: Manzel akorát rýma, kašel, bolest svalů, u syna jsme ani nezporovali, byl nachlazený a my najednou covid (pracujeme z domu, tak to musel syn dotáhnout ze školy, kde to řádí. Mamka pruběh podobný jako já

Hlasim taky davivy kasel uz 3 tydny, nic nezabira, ted jsem dostala konecne kodein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí