Covid návštěva s miminkem

333
8.4.23 19:32

Covid návštěva s miminkem

Jeli byste, prosím, na návštěvu k prarodičům, kteří měli před třemi týdny + test na Covid? Údajně nemocní už nejsou, jen že se zadýchaní při větší námaze a rozkaslaji. Jinak je jim prý dobre. Jsem docela uzkostna, proto se ptám. Miminko 5 měsíců. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7384
8.4.23 19:34

Pokud je to už tři týdny od pozitivního testu tak bych jela. To kašláni mohou mít i půl roku po covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.4.23 19:49

@Melounek0 já bych jela. Mamka ho taky měla. Tedy bylo to 4 týdny, ale jela jsem.
Dvojčata 22 měsíců a miminko 4 měsíce.

Příspěvek upraven 08.04.23 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.4.23 19:51

Testuješ příbuzný na chřipku a virózy? Asi ne, viď? Důležitý je nestýkat se s lidmi s akutním onemocněním - jakýmkoliv. Ale tři týdny po přeléčení? To už zavání hysterií.

• Citovat
  • Upravit
35920
8.4.23 20:09
@Melounek0 píše:
Jeli byste, prosím, na návštěvu k prarodičům, kteří měli před třemi týdny + test na Covid? Údajně nemocní už nejsou, jen že se zadýchaní při větší námaze a rozkaslaji. Jinak je jim prý dobre. Jsem docela uzkostna, proto se ptám. Miminko 5 měsíců. Děkuji.

Ano, jela.
Kašel se léčí dlouho i u necovidu a zvlášť u starších lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5141
8.4.23 20:09

Ano jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.4.23 20:11
@Melounek0 píše:

Jela bych, infekční už nejsou, postcovidový syndrom může přetrvávat I několik měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
8.4.23 20:12

V době nejtěžších restrikcí byla izolace 14 dní. Prarodiče jsou od pozitivního testu 3 týdny, tzn. i podle pravidel těch nejtěžších opatření nyní už nejsou infekční. Větší pravděpodobnost je, že ti to manžel dotáhne domů z práce. Kašlat můžou klidně půl roku, což ovšem neznamená, že jsou nakažliví, pro miminko nebezpeční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.4.23 20:13

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.4.23 20:18

Šmankote babičko, ještě pořád covid??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.4.23 20:32
@Melounek0 píše:

Ano. Po třech týdnech už budou snad neinfekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.4.23 20:37

@Melounek0 jo, to jsi docela dost uzkostna. Úplně v klidu bych jela, já se po covidu zadychavam už víc jak rok, po poslední viroze (nejspis covid) kašlu už 5.tyden.

Nejvíc infekční je člověk stejně ještě před vypuknutím nějakých příznaků a pár dní po, takže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
8.4.23 21:20
@Melounek0 píše:
Jsem docela uzkostna, proto se ptám.

Ano jsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.23 22:56

@Melounek0 3 týdny je hodně, už budou v pohodě :think:. Jela bych v Klidu :think: mrne může chytit kdeco, bys musela být zavřená doma ve vakuu.. nám každou chvíli něco donesou starší že škol nebo muž z práce. A vesměs ani neví, že něco maji, zjistíme to až zpětně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí