Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky mám dotaz malá má covid už se mi zdá že se stoho dostává ale teď jsem to dostala já a bojím se že to oděné opět dostane máte někdo zkušenosti
![]()
@Baolishi renča píše:ahojky mám dotaz malá má covid už se mi zdá že se stoho dostává ale teď jsem to dostala já a bojím se že to oděné opět dostane máte někdo zkušenosti
![]()
Nedostane, bude mít ochranu.
Nedostane, má protilátky. U nás odpadla postupně celá rodina, ve chvíli, kdy už byly děti v pohodě to skolilo muže a děti uz to znova nedostaly.
@Kriss Tina píše:
Nedostane, má protilátky. U nás odpadla postupně celá rodina, ve chvíli, kdy už byly děti v pohodě to skolilo muže a děti uz to znova nedostaly.
No on to měl nejstarší syn pak to dostala.mala a ono dva jsou už v pořádku ale teď zase ostatní to máme
@Baolishi renča píše:
No on to měl nejstarší syn pak to dostala.mala a ono dva jsou už v pořádku ale teď zase ostatní to máme
to je běžné, že to rodina dostává postupně
My jsme to měli s manželem postupně během deseti dnů a nenakazilo se od nás žádné z dětí. Malá (3r) měla ale příznaky, test byl negativní. Takže si myslím, že to prodělala. Ihned po nákaze má tělo spoustu protilátek, proto se znovu nenakazí. Je to stejné, jako u každé jiné virózy. Rýmu nebo chřipku taky hned nechytíš opakovaně.