Creative work
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Trestní oznámení?
@Dandinaa
Dobrý den,
nakoupila jsem na webu creative work, zaplatila 14 dnů zpátky částku 1.240,– Kč, zboží jsem neviděla a zřejmě asi neuvidím. Na telefon nikdo nereaguje a na mail také ne. Je tu někdo v podobné situaci, že bychom podali trestní oznámení? Děkuji Palkovičová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nynna1 zkus kouknout na fb třeba se tam najde někdo komu taky neposlali zboží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já volala na Živnostenský úřad místně příslušný bydlišti „pana podnikatele“ a paní mi říkala, že prý už na něj je zřejmě podaná hromadná žaloba, že mám hledat na internetu. Takže jsme všichni naletěli, mně to stálo 559 Kč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jamajaev
Naštěstí už se stav věci změnil - po sms, že ho budu žalovat a bombardování na e-mail část zboží poslal a zbývající peníze poslal na účet. Už jsem nedoufala :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se koukla na jeho zápis v živnostenském rejstříku vždyť on je rok narození 1990, no to je mladý chlap, který pracovat nebude a ještě podvádí. Ach jo pěkně jsme naletěly.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
Holky objednávali jste někdy, někdo od této firmy http://www.creativework.cz/ ?? Objednala jsem zboží před měsícem a nic nepřišlo, nekomunikují, naštěstí jsem nezaplatila dopředu. Zajímalo by mě jestli od nich někdo někdy zboží viděl.
Já jsem náležela zřejmě taky, tak mi klidně napište. **
Edit admin - odstraněn kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hatmar zboží přišlo po třech měsících, špatně zabalené, část se ztratila, už jsem to dál neřešila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nynna1 a můžete poslat to číslo, jestli je stejné, jako na webu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita66
Ahoj, v pátek jsem pánovi poslala email a sms s upozorněním, že pro mě není problém to řešit právní cestou. V sobotu najednou mail a potvrzení přijetí platby a dnes o tom, že zboží je zkomoletováno a nachystáno k předání dopravci. Moc velké naděje si ale nedělám. Dejte vědět jak jste dopadla, když tak bych se přidala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita66
Uvidíme, ja se když tak ozvu, kdyby se něco změnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita66
Uvidíme, ja se když tak ozvu, kdyby se něco změnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Nemá prosím někdo v plánu podat hromadnou žalobu na toho zmetka Kubeše z Creative Work? Taky jsem mu naletěla, a i když nejde o nějak moc peněz (420 Kč), nechce se mi to nechat jen tak být. Podvádí evidentně už několik let (a já kráva si ho neproklepla a poslala mu peníze na účet!!!) a to je prostě hnus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže to pokračuje. Nový rok, nové oloupené oběti… Bohužel jsem doposavad neměla špatnou zkušenost s e-shopy a tudíž mne nenapadlo ověřit si tento předem vyhledáním recenzí. Peníze zaslány na účet a následek - ticho po pěšině.
Takže co s ním provedem? Veronika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit