Terčovnice - materiál, výroba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Terčovnice - material, výroba
Zdravím, je tady nějaký nadšedný lukostřelec, který by mi poradil z čeho vyrobit terčovnici na lukostřelbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hodně záleží na co jí chceš.
Třeba můj lovecký kladkový luk má vysokou průbojnost (cca 65 liber tahu), zatímco luk s kterým střílí moje nejmladší - 15 let, holka - tak tam stačí pytel sena.
Já mám asi 5 let terč nacpaný odstřížky - koupil jsem ho - a už na něm jsou místa, kde vím, že šíp proletí a tak tam nestřílím. Obal na tomto terči ještě drží pohromadě ale taky už má na mále. Ty odstřižky jsou většinou kusy vatované látky a pokrývek a když byl novej tak byl fakt dobrej a vydržel dlouho i když visí celou dobu venku.
Ale přiznám, že tohle je jedna z věcí kterou bych nevyráběl, protože je jednodušší to koupit - aspoň tedy u nás ve Virginii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn na trénink..(28 liber) vím, že je nejjednodužší si vycpat pytel..ale vadí mi, že je tak úzký.. oproti tomu když si udělám terčovnici.. bude větší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale hodně lidí si dělá backstop - hmm, česky nevím
- z různejch pěnovejch desek na šířku, jako třeba tyhle:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel si delal tercovnici z mirelonu smotaneho hodne pevne, navrch to obalil jutou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn wow..ten vypadá hoodně dobře.. tipuji, že u nás by to tak vyšlo.. kolem 2500-3000 asi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jo, ten byl $80, ale zas co mi ušetřil šípů. Karbon co vlítne volně mezi stromy to málokdy přežije.
Pak mám ještě jélena, ale do toho jen ostrejma.
http://image.sportsmansguide.com/…22550_ts.jpg
Příspěvek upraven 20.01.16 v 21:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire2 neni zac, je to celkem levne a snadne, navic vysledny kulaty tvar je taky pekny, jen je treba to opravdu hodne utahovat a pak svazat, takze je treba sikovny pomocnik
drzim palce, at se povede…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi náhodou nedělal si manžel i tubus na šípy nebo tak něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire2 jj zkusil to, pry z novodurove trubky, ale nebylo to ono, sipy vypadavaly, tak si koupil v krame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit