Romantická večeře - doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
protection
14.1.16 08:53

Romantická večeře - doma

Ahoj holky,

co byste udělali doma na tříchodovou romantickou večeři?

Potřebuje hlavně předkrm a hlavní chod…

Zatím mám tak nějak vymyšlené:
1. grilovaná zelenina s kousky lososa/caprese
2. štouchané brambory se slaninou a jarní cibulkou, grilovaná krkovice
3. panna cotta/ jahody se šlehačkou/pařížský krém

Co byste (u)dělali vy? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.1.16 08:54

@protection u nás jako dezert čokoládový dort :mrgreen: :mrgreen: Ale jinak to, co tu máš, nezní vůbec špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
14.1.16 08:59

@protection za me ten treti bod je prilis tezky-syty. po takovem jidle bych volila neco lehciho, taky se da pripravit predem. treba toto http://www.albert.cz/…/mango-lassi ja delam z malin, i mraznych. je to osvezujici…

• Citovat
  • Upravit
protection
14.1.16 08:59

@martina.se Jde mi jen o 2 porce na jeden večer, takže dort by se nesnědl :-)

• Citovat
  • Upravit
protection
14.1.16 09:00

@teckaa :palec: :palec: :palec: hmmm to vypadá zajímavě, asi bych taky změnila mango :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.16 09:01

Já bych brala tu zeleninu jen nenadýmavou :oops: a místo hlavního chodu něco lehčího, ale já mám celkem slabej žaludek… po romantické večeři máš asi další plány ;) (před posilkou si taky necpeme břicha, že jo :lol: Dezert je 1 :srdce:

• Citovat
  • Upravit
protection
14.1.16 09:03
@Anonymní píše:
Já bych brala tu zeleninu jen nenadýmavou :oops: a místo hlavního chodu něco lehčího, ale já mám celkem slabej žaludek… po romantické večeři máš asi další plány ;) (před posilkou si taky necpeme břicha, že jo :lol: Dezert je 1 :srdce:

No hlavní chod se asi v tomto stylu ponese, přítel by mi neodpustil kdybych vynechala nějakou flákotu, ale udělám jen malé porce, žádné obr, jak píšeš, máme další plány :D.. Zelenina bude nejspíš grilovaná paprika :)

• Citovat
  • Upravit
35696
14.1.16 09:05

Já bych místo krkovice koupila lepší maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
14.1.16 09:06

@pikola Přemýšlela jsem nad panenkou, ale tu jsem nikdy nedělala, tak to nechci zkonit..

• Citovat
  • Upravit
teckaa
14.1.16 09:07
@protection píše:
@teckaa :palec: :palec: :palec: hmmm to vypadá zajímavě, asi bych taky změnila mango :-)

davam mrazene maliny, jogurt ci zakysanku a misto mleka naredim vodou… tot me doporucen :mavam: at se vecer povede podle predstav :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35696
14.1.16 09:08

Otázka jak jsi zdatna, panenka není těžká když si ohlidas čas, já ji nacpu svestkama a obalim ve slanine. Nebo steak, třeba entrecot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.16 09:09
@protection píše:
@martina.se Jde mi jen o 2 porce na jeden večer, takže dort by se nesnědl :-)

je mi to jasné ;) u nás by byl jen proto, že ho prostě milujem :mrgreen: ale jako chtělo by to něco lehčího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
14.1.16 09:14

@martina.se udělám to podle @teckaa :-)

• Citovat
  • Upravit
3030
14.1.16 09:16

Já bych vařila mužovo oblíbené. Panenka i steak je, ač se to nezdá, těžký na přípravu. Můžeš z toho mít pěknou gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
14.1.16 09:24

@protection Na „romantické večeři“ není až tak podstatné, co podáváš, ale jak to podáváš. Udělala bych oblíbené jídlo, které je třeba složitější a proto ho nedělám často, stejně tak s předkrmem a dezertem. K tomu dobré pití (co máte rádi), hezky nazdobit stůl, vše připravit, abys nemusela moc odbíhat. Takže jestli máte rádi, co píšeš, tak proč ne (mě bys s tím moc neuctila, mám jiné chutě :-) ). Ale losos a pak krkovice, to se mi moc nezdá bez ohledu na moje chutě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat