Obtěžuje mě neznámé číslo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obtěžuje mě neznáme číslo
Ahoj lidi.
Mám prosbu. Stalo se někomu, že vás již několikátý den otravují neznámá čísla začínající na trojku, je to asi čtvrtý den kdy mi nepřetržitě už od rána volá dlouze číslo a několikrát po sobě klidně i desetkrát za den. Když číslo bloknu. Další den mi volá nové číslo se stejným začátkem, ale s jiným koncem. Nevíte někdo co by to mohlo být?
Rozhodně to neberu jelikož vím že existují různý podvody kdy vám strhnou i tisíce z paušálu.
Do o2 jsem též volala a blokovat taková čísla nelze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@DenisaSvecova Zkusit najít číslo na netu. Když mám zmeškaný hovor, občas dám číslo do googlu, abych věděla, co to bylo. Někdy zjistím, že třeba banka, úřad,… Jindy čtu komentáře, že je to třeba nějaký prodej, prostě otravování po telefonu a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano stalo, jeden čas několikrát denně po robu asi dvou měsíců-Jsou to podvodná čísla. Nikday nezvedej, protože v okamžiku kdy zvedneš, odečtou se ti peníze. Nikdo v telefonu nemluví, jen tam, hlaje nepříjemný tón. Po nějaké době ignorace to přestalo samo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině ignorovat a dokolečka jednotlivá čísla blokovat
Můžeš si to číslo i vygooglit a budeš vědět, která banda tě to otravuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
@DenisaSvecova Zkusit najít číslo na netu. Když mám zmeškaný hovor, občas dám číslo do googlu, abych věděla, co to bylo. Někdy zjistím, že třeba banka, úřad,… Jindy čtu komentáře, že je to třeba nějaký prodej, prostě otravování po telefonu a tak.
To už jsem samozřejmě zkoušela taky, ale nenašla jsem nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadej si cislo do googlu, vetsinou takhle zjistím, kdo to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edyta píše:
Ano stalo, jeden čas několikrát denně po robu asi dvou měsíců-Jsou to podvodná čísla. Nikday nezvedej, protože v okamžiku kdy zvedneš, odečtou se ti peníze. Nikdo v telefonu nemluví, jen tam, hlaje nepříjemný tón. Po nějaké době ignorace to přestalo samo…
Nezvedám, a no paráda dva měsíce já mám z toho nervy už čtvrtý den..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale čísla začínající trojkou - to je nějaká pevná linka z jihočeského kraje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokaždé je stejný začátek +420 389 010 a pokaždé jiný konec 025, 093,050 a podobné. Divné ne. Kurvy, že zrovná já!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DenisaSvecova píše:
Pokaždé je stejný začátek +420 389 010 a pokaždé jiný konec 025, 093,050 a podobné. Divné ne. Kurvy, že zrovná já!
Třeba to bude něco takového http://nevolejte.cz/420389010025
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DenisaSvecova píše:
Ale to je jihočeský kraj.
Nečekáte hovor od někoho?
Spíš ale tipuji marketingovou firmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bambule45 píše:
Ale to je jihočeský kraj.Nečekáte hovor od někoho?
Spíš ale tipuji marketingovou firmu.
No já určitě ne, nemá mi kdo volat a hlavně není skrz co
a kdyby už něco tak volá snad ze stejného čísla tohle bylo už tak pět jiných podobných čísel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CarolineJ píše:
@DenisaSvecova Google mi našel Essox správa pohledávek
Tak teď jsem najela na Essox, že nějaké půjčky, úvěry ale já v životě neměla žádný úvěr, pujčku ani jsem nežádala. Zkusím si najít email a napsat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit