Romantická večeře - doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Predkrm bych dala jen naky salatek (treba rajcata, mozzarela)
hl.chod vepr. panenku na svestkove omacce s opekanym bramborem
a dezert cheesecake polity treba malinama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruZL píše:
Predkrm bych dala jen naky salatek (treba rajcata, mozzarela)
hl.chod vepr. panenku na svestkove omacces opekanym bramborem
a dezert cheesecake polity treba malinama
ne kazdy ale ma rad takoveto omacky, me, ac svestky nevadi tak omacku z nich nemusim… ![]()
- Citovat
- Upravit
@teckaa tak predpokladam, ze kdyz varim veceri tak vim co ten druhy ma rad. ja treba dat krkovicku tak mam v brise kameni a je po romantice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruZL píše:
@teckaa tak predpokladam, ze kdyz varim veceri tak vim co ten druhy ma rad. ja treba dat krkovicku tak mam v brise kameni a je po romantice
souhlas. ja bCh treba maso nedala, spise lososa s nejakyma dobre udelanyma bramborama. je to ale o chuti a preferencich… v tom se clovek v na Emimi neshodne..
- Citovat
- Upravit
@teckaa ja co napsala to sve tak vim ze tim bych se priteli na 100% zavdecila, ale treba tatku bych timto urcite neohromila.. takze spis jako napad a pak uz clovek musi sam zvolit podle jidla co ma partner rad. a u takove vecere bych se snazila udelat to co ma muj drahy nejradsi.. coz je svickova, tak neco co ma rad hned potom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To menu zní výborně…
jen hlavní chod mi prijd e v poměru s predkrmem a dezertem takovej obycejnej ale hlavní je co má rad přítel
každý má chute jiné ale na tvoji večeři bych se pozvat nechala
bude hlavní atmosféra. Určitě bych si nechala záležet na prezentaci jídla s stolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@protection
asi bych vynechala cibulku u brambor, počítám, že po večeři má něco následovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Důležité jsou malé porce, ať se nepřecpete a něco může následovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit