Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, přemýšlím o oslavě narozenin v creative worldu v Praze. Byli jste tam někdo? Jde mi o rodinnou oslavu. 9 dospělých a 6 dětí. Přemýšlím jaké to tam je a kolik by nás cca vyšel catering.
Máte s tím někdo zkušenost?
Ahoj, máme tam oslavu zítra
Máme ohlášeno 15 dětí + rodiče, kalkulaci máme v tuto chvíli skoro 17 tisíc a v tom je z nápojů jen voda a limonáda, takže určitě to bude ve finále víc…
@Silvie3 Aha, tak to bychom tam byli společně
hledám taky na zítra!
@Silvie3 píše:
Ahoj, máme tam oslavu zítraMáme ohlášeno 15 dětí + rodiče, kalkulaci máme v tuto chvíli skoro 17 tisíc a v tom je z nápojů jen voda a limonáda, takže určitě to bude ve finále víc…
17 tisic za oslavu pro dite? To ma po maturite, nebo vyhralo mezinarodni talentovou soutez?
@BZapp píše:
@Silvie3 Aha, tak to bychom tam byli společněhledám taky na zítra!
Tak to hledáte dost narychlo
my děláme rezervaci vždycky tak měsíc dopředu..
@mroe píše:
17 tisic za oslavu pro dite? To ma po maturite, nebo vyhralo mezinarodni talentovou soutez?
Dítě slaví 4 roky.
Budou zajišťovat program pro 15 dětí, fotografa a catering, určitě dražší to je, ale takovou akci za 5 tisíc opravdu udělat nejde…
@Silvie3 píše:
Dítě slaví 4 roky.
Budou zajišťovat program pro 15 dětí, fotografa a catering, určitě dražší to je, ale takovou akci za 5 tisíc opravdu udělat nejde…
Otazka je, jestli to ctyrlete dite oceni. Ale o to asi nejde…ze.
@BZapp píše:
@Silvie3 Aha, tak to bychom tam byli společněhledám taky na zítra!
Ještě mě napadlo, že můžete zkusit dětský koutek Time Out na Zličíně, tam teď otevírali, tak by mohli mít kapacitu…
@mroe píše:
Otazka je, jestli to ctyrlete dite oceni. Ale o to asi nejde…ze.
No tak vzhledem k tomu, že hlavní část programu je v jejich kreativní dílně, tak to děti určitě bude moc bavit.
Máme věkový rozptyl 2-6 let a ti starší už se rádi zabaví. Ono pro ně není moc zábavné sedět u stolu a herničky jsou spíš pro menší děti…
No, chvili ano. Moje deti by v tom veku vic ocenily moznost se dokonale vyradit.
@mroe píše:
No, chvili ano. Moje deti by v tom veku vic ocenily moznost se dokonale vyradit.
No tak to mě napadá jedině Little Gym a tam to mělo od nás ze školky tolik dětí, že už to nikoho nebaví. A Žirafa nebo Toboga se mi zas nelíbí, protože tam není soukromí.
A levnější to tam stejně není.
Jestli máte tip, tak sem s ním, mně už pomalu dochází inspirace ![]()
Nemam, mam uz deti vetsi. Kdysi jsme meli oslavu v divadle Minor, s detskym predstavenim, maji tam i pekny koutek. Ale to nejde narychlo.
Děkuji všem. My to uděláme u nás v obýváku. PO obědě dáme dětem pláštěnky a holínky a pujdeme na výpravu do lesa s hledáním pokladu. Vyjde nás to tak na 1500Kč, což je, myslím přiměřené tomu co jsme ochotni i schopni dátr.
Třeba až se budeme mít fakt báječně… A to věřím, že budeme.
@BZapp píše:
Děkuji všem. My to uděláme u nás v obýváku. PO obědě dáme dětem pláštěnky a holínky a pujdeme na výpravu do lesa s hledáním pokladu. Vyjde nás to tak na 1500Kč, což je, myslím přiměřené tomu co jsme ochotni i schopni dátr.
Třeba až se budeme mít fakt báječně… A to věřím, že budeme.
Tak bych to udelala taky.
@mroe A bylo to boží! Na zahradě teď navíc máme obrovský hrad z bláta, klacků písku, listí a kdo ví čeho ještě.