Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud máte dobré vztahy, tak samozřejmě je to vhodný, je to její táta.
A je vhodne, aby sel treba na narozeniny ditete, prvni den ve skolce/ve skole, na maturak, na promoci?
Ti je tedy zase dotaz. ![]()
Ono by bylo hodně nevhodné ho nepozvat.
Pokud to není nějaký násilník…
I kdybyste vy dva dobre vztahy nemeli, je to jeji tata a pokud ma o dite zajem, samozrejme ze je vhodne aby sel.
Proc by jako bylo nevhodné, aby dite melo na vítání rodiče? Normálně ho pozvi, kdyz nebudeš chtit, nemusi sedet s tebou. Ja byla s chlapem a malym vepredu a vzadu sedeli ostatní příbuzní, mama sebou dotáhla i kamaradky
tam se muze prijit kouknout kdokoliv i bez pozvanky (aspon teda u nas).
Vždyť je z poloviny stejný rodič jako ty. Proč by nemohl jít? Naopak by bylo nevhodný, a sprostý ho nepozvat.
@Anonymní píše:
Dobrý den, máme za chvíli vítání občánků. A chtěla jsem se zeptat jestli mám pozvat i bývalého partnera (otec dcery). Projevil zájem tam s námi jít, akorát nevím jestli je to vhodné.
Děkuji za případné odpovědi, přeji pěkný den
A co je na tom nevhodneho, aby tam byl otec ditete?
@Anonymní píše:
Dobrý den, máme za chvíli vítání občánků. A chtěla jsem se zeptat jestli mám pozvat i bývalého partnera (otec dcery). Projevil zájem tam s námi jít, akorát nevím jestli je to vhodné.
Pokud je to otec ditete, ktere se bude vitat, tak je to nejenom vhodne, ale ma plne pravo tam byt.
Tam je každému u zadní části jestli jste spolu nebo ne, jinak nechápu proč se ptáš jestli je to vhodné nebo ne, lustrovat vás nebudou
Hele za mě, já bych ho nezvala
ale můj ex o takové věci nestojí, takže jsem z obliga.