Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtela bych se zeptat, kdo jste uzivaly Crinone gel jestli jste ho mely po delsim uzivani spis do hneda, jak se tam hromadi? Dekuji moc za odpoved
@ivkaaa jo měla, vyděsilo mě to, jestli nešpiním, chce to lovit poctivě a pravidelně ven. Gynekolog mi říkal, že to tahal z paní, která byla už v 16.tt a měl o to těhotenství pak úplně strach, musel pak hluboko a ta hmota byla už velikosti slepičího vejce a tvrdá
Přiznám se, že jsem si pak radši říkala vždy o Utrogestan, i přes všechny omezení (vytékání, méně komfortní zavádění a nutnost více aplikací denně) mi přišel stokrát lepší.
Dekuji za reakci. Ja se prave taky lekla, ze spinim. Tech 14 dni po ET mne to nedelalo az ted posledni dny…
@ivkaaa můžu se „drze“ zeptat zda se ET nakonec vydařil? Já teď taky zavádím Crinone a jsem 11.den po KET a mám teda bohužel bolest v podbříšku jako na ms a Crinone je zbarvenej do hněda
tak se bojím ![]()
@petulinka17 ano, ET se vydaril a uz mame miminko. Narodili jsme se predcasne o 3 mesice drive.Tak testil by uz ukazal. Drzim pesti ![]()
@ivkaaa tak to je dobře, že se zadařilo
u mě bohužel nic
test negativní a už i krvácím ![]()
Ahoj,
používám crinone po IUI, jsem dneska 9DPO a po utření jsem měla takový kousek hnědého cárku (omlouvám se za popis), pár dní předem, cca od 6DPO jsem zaznamenala, že zbytek gelu byl jakoby do broskvova zbarven, jen takové kousky.. LF mám dlouho min. 10 dní, ale spíš 12, měla bych mít ještě po zítřku další tři dny LF a pak teprve MS, ale předpokládám, že crinone mi může LF prodloužit klidně i na 14? Měli jste tohle také? Normálně před MS nešpiním!
Už přes 9 týdnů užívám crinone gel,1× ráno a vždy jsem měla bílý tvarohovitý výtok, ale dneska je do světle zelena.je to ok? Děkuji za odpovědi
@Veruunčik píše:
Už přes 9 týdnů užívám crinone gel,1× ráno a vždy jsem měla bílý tvarohovitý výtok, ale dneska je do světle zelena.je to ok? Děkuji za odpovědi
měla jsem po crinone hnědý, narůžovělý, tvrohovitý…s nitkou krve snad..ale do zelena fakt ne, to bych si už radši zavolala na gyndu..
@Anonymní píše:
měla jsem po crinone hnědý, narůžovělý, tvrohovitý…s nitkou krve snad..ale do zelena fakt ne, to bych si už radši zavolala na gyndu..
tedka googlim v aj..a taky to píší, že měly zelený výtok..po crinone..zkus vygoogli t v aj..a pročíst..
Holky dnes jsem v 7.tydnu a stále mám crinone, těhotenství potvrzeno od MUDr, srdíčko je. Ale dnes mi crinone přijde o dost tmavší, ale jen v těch hrudkach, jinak nic. Je to normální? V letáku nic není a v aj úplně nevládnu