Menstruace 4 týdny po

261
1.4.15 04:41

Menstruace 4týdny po

Ahoj holky,
Jsem 4týdny po porodu našeho chlapečka. Před pár dny jsem už myslela, že je po očistkách - vypadalo to, že jsou konečně pryč. Dnes jsem ale začala krvácet jako při MS, krvácení se tak i tváří, že by to mhla být MS. Což je zvláštní - plně kojím každé 3hodiny.. Začalo mě dost bolet v podbřišku, vystřeluje mi to do zad a dost mě bolí hlava :?
Bojím se, aby to nebyl nějaký zánět nebo něco vážnějšího. Nemáte některá podobnou zkušenost? Na menstruaci mi přijde ještě dost brzo…

Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
1.4.15 06:40

Menstruace to klidně být může.

• Citovat
  • Upravit
4624
1.4.15 08:01

@nikolinam Menstruace to byt muze. Me temer ustaly ocistky, pak prislo zase krvaceni 14dni…no a byla z toho revize delohy. Takze i to muze byt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 23:15

Tuhý kus z pochvy

Mám problém…s přítelem jsme měli před necelým měsícem nechráněný sex dostala jsem MS normálně a byla celkem silná a už se tvářila, že skončí, ale ona začala silněji a pak ze mě vytekl/vypadl růžový tuhý kus(byl tuhý jako syrové maso),velikost tak 3×3cm,(neni to klasická táhnoucí se červená sliznice…tohle bylo docela suché tuhé a růžové a tak se chci zeptat o co by se mohlo jednat.Je mi 20 let a nemám děti. Děkuji moc za odpověď mám celkem strach aby to nebylo něco vážnějšího 8o
Pardon, že používám anonymitu, ale myslím, že je to intimní. Děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
1.1.16 23:37

A neboli te něco? V podbříšku, nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
2.1.16 00:27
@Anonymní píše:
Mám problém…s přítelem jsme měli před necelým měsícem nechráněný sex dostala jsem MS normálně a byla celkem silná a už se tvářila, že skončí, ale ona začala silněji a pak ze mě vytekl/vypadl růžový tuhý kus(byl tuhý jako syrové maso),velikost tak 3×3cm,(neni to klasická táhnoucí se červená sliznice…tohle bylo docela suché tuhé a růžové a tak se chci zeptat o co by se mohlo jednat.Je mi 20 let a nemám děti. Děkuji moc za odpověď mám celkem strach aby to nebylo něco vážnějšího 8o
Pardon, že používám anonymitu, ale myslím, že je to intimní. Děkuji :*
říká se tomu koagulum a měl by to vědět tvůj gynekolog. To krvácení s tím souvisí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.1.16 15:18

@Demi a je to nějak závažné? měla jsem to jen jednou a konec pak asi jeden den potom dohnala menstruace a klid a nic me skoro nebolelo jen trošku podbříško(MS bolesti) jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
2.1.16 19:05

No, není to úplně o. k., ta sraženina by neměla být. I když už se cítíš v pořádku, gynekologovi to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.1.16 23:06
@Demi píše:
No, není to úplně o. k., ta sraženina by neměla být. I když už se cítíš v pořádku, gynekologovi to řekni.

Jasně zajdu tam☺️Jen můžu se zeptat o co by se asi mohlo jednat? Jsem mlada nezkušená a mám strach no snad chápete…už jsem volala i gynekologovi, ale má volno až za tyden :think: tak co by to tak asi mohlo byt? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
3.1.16 23:22

Je to sražená krev a nějaké zbytky tkáně. Uvedu svoji zkušenost - měla jsem něco podobného po každém porodu, po prvním to odešlo samo, po druhém jsem musela na revizi - ten kus měl velikost dětské hlavičky, po třetím to také odešlo samo. Pokaždé silné krvácení a pokaždé to gynekologové hlídali, ikdyž to odeznělo. U tebe to asi bude v pořádku - odhaduji, protože v opačném případě, když jsi volala doktorovi, pozval by si tě volno/nevolno okamžitě. Tak myslím, že můžeš být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí