Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaCh nechci se tak hloupě ptát ale nevíte čím to může být? a co mi na to dají aby mně neseřvali že z tím ke ginekologovi sem mněla jít a ne čekat na nemocnici.
To fakt nevím. Já nevím, jak moc tě to břicho bolí. Jestli tě bolí fakt hodně, tak jeď do nemocnice. Jestli ne moc, tak běž zítra normálně do ambulance.
To může být cokoliv.. Od zblázněných hormonů, až po rakovinu… Neváhej a jeď klidně na pohotovost.
Promiň, naskočil mi ten vtip na účet nás ženských, „nevěřím ničemu, co týden krvácí a nechcípne to“.
Promiň.
Ne vážně, dlouhodobé bolestivé krvácení, to nomrální fakt není, marš k doktorovi, nic jiného ti tu asu nikdo neporadí.
Ahoj, už 14 dní místo menstruace špiním. Mám už 1,5letou dceru. HA neberu, s manželem občas používáme kondom, ale někdy jedeme bez něj, ale vyndáme ho ![]()
myslíte, že to mám už řešit s gynekologem?
nemáte nějakou zkušenost?
Ahoja já když takhle krvácela, tak sem potrácela… může to být i něco jiného. Zajdi zitra na gindu udělají ti testy a vyšetří tě…
Běž na gyndu nebo do nemocnice, já krvácela 16 dni a pak mě napadlo udělat si těhotenský test, ten vyšel pozitivně, ale věděla jsem, že to nebude nic dobrého a opravdu, bylo to mimoděložní těhu
Než jsem se dostala pod „kudlu“ byla jsem v 7 nebo 8 týdnu těhotenství a bylo štěstí, že to neprasklo…
Tak jsem si udělala těhotenský test, a byl negativní, na gyndě dneska nejsou a zítra mám sice fofry, ale asi to budu muset stihnout ![]()
@ivusx ahoj, můžu se zeptat, jak to dopadlo na gyndě? Nedávno jsem měla podobný problém, také několikatýdenní krvácení (ale ne silné, spíš slabší ms, střídavě se špiněním), samo to přešlo, ale zajímalo by mě, co to mohlo být.
Je tu u každé jinak, říkala mi, že to můžu mít od antibiotik (i od těch které jsem brala v prosinci), mám zvětšený jeden vaječník a okolo něj malé cysty, které by měly samy zmizet. Dala mi injekci, která zastaví do dvou dnů to špinění.
Mám dotaz mám MS už od 9.3. do 30.3 cca 3 týdny a ted mně začalo dost bolet břicho a vždy proteču mám zajet do nemocnice aby mi to krvácení pozastavili? nemáte někdo z tím zkušenosti děkuji moc za radu.