Spuštění menstruace strachem a adrenalinem?

Anonymní
29.3.15 18:28

Spuštění menstruace strachem a adrenalinem?

Dobrý večer.
Zajímalo by mě čistě ze zvědavosti jestli je možné dostat menstruaci po zažitém adrenalinu a strachu. Nedávno jsme byli v zahraničním akvaparku, kde byla spousta atrakcí, tobogánů, atd. Na některé z nich jsem se opravdu bála jít, ale chtěla jsem to zkusit, tak jsem se překonala a šla. Po dvou z nich jsem se celá klepala a litovala, že jsem tam vlezla. No a ještě ten den jsem dostala menstruaci - o 2 - 3 dny dříve, než jsem čekala. Něco podobného se stalo kamarádce (ta prozměnu vlezla na atrakci na pouti, ze které pak také byla špatná) a tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
29.3.15 18:33

Je to možné, já měla před dvěma týdny tři dny horečky a taky mi to rozházelo vyklus a dostala jsem to o 4 dny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
29.3.15 18:40

Podle mě určitě ano.

• Citovat
  • Upravit
9318
29.3.15 18:48

Proc anonym???

moje teta to dostane vzdy, kdyz jede na dovolenou. nebo ma veliky stres. a to i presto ze to vubec nema mit. Napr. tyden po zkonceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.3.15 18:48

Stalo se mi něco podobného a hned několikrát. Po prožitém leknutí nebo stresu se mi spustila menstruace o pár dní dříve než měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.3.15 18:49

Stane se to už i změnou vzduchu, já to dostala nejednoujak jsem někam vyjela. a nervama určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
29.3.15 18:54

Na dovolene o par dni driv pravidelne. A ted se mi rozjela MS den po operaci, ac taky jeste mela hezkych par dni casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.3.15 19:16
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Zajímalo by mě čistě ze zvědavosti jestli je možné dostat menstruaci po zažitém adrenalinu a strachu. Nedávno jsme byli v zahraničním akvaparku, kde byla spousta atrakcí, tobogánů, atd. Na některé z nich jsem se opravdu bála jít, ale chtěla jsem to zkusit, tak jsem se překonala a šla. Po dvou z nich jsem se celá klepala a litovala, že jsem tam vlezla. No a ještě ten den jsem dostala menstruaci - o 2 - 3 dny dříve, než jsem čekala. Něco podobného se stalo kamarádce (ta prozměnu vlezla na atrakci na pouti, ze které pak také byla špatná) a tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset…?

klidně může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.15 19:30

Určitě je to možné, mne se spustila taky dříve, bylo to v době kdy jsem měla závěrečné zkoušky v práci. Takže fakt mega stres.

• Citovat
  • Upravit
843
29.3.15 19:51

Taky mám tu zkušenost, po horské dráze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
29.3.15 20:01
@e-lili píše:
Proc anonym???moje teta to dostane vzdy, kdyz jede na dovolenou. nebo ma veliky stres. a to i presto ze to vubec nema mit. Napr. tyden po zkonceni

S tou dovolenou to mám úplně stejné :cert: (jinak šlapu jako hodinky) má to tak i moje mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
29.3.15 20:07

To je jak kdybych to psala já 8o V pátek jsme byli v Tropical Islands, samozřejmě jak na potvoru jsem to dostala :cert: Úplně nečekaně, dřív, takže nepřipravená, moc bezva :roll:
Ale nepřikládám to adrenalinu, spíš zákonu schválnosti, to samé mám s dovolenou…

Takže ano, možné to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria