Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to možné, já měla před dvěma týdny tři dny horečky a taky mi to rozházelo vyklus a dostala jsem to o 4 dny dřív.
Proc anonym???
moje teta to dostane vzdy, kdyz jede na dovolenou. nebo ma veliky stres. a to i presto ze to vubec nema mit. Napr. tyden po zkonceni
Stalo se mi něco podobného a hned několikrát. Po prožitém leknutí nebo stresu se mi spustila menstruace o pár dní dříve než měla.
Stane se to už i změnou vzduchu, já to dostala nejednoujak jsem někam vyjela. a nervama určitě.
Na dovolene o par dni driv pravidelne. A ted se mi rozjela MS den po operaci, ac taky jeste mela hezkych par dni casu.
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Zajímalo by mě čistě ze zvědavosti jestli je možné dostat menstruaci po zažitém adrenalinu a strachu. Nedávno jsme byli v zahraničním akvaparku, kde byla spousta atrakcí, tobogánů, atd. Na některé z nich jsem se opravdu bála jít, ale chtěla jsem to zkusit, tak jsem se překonala a šla. Po dvou z nich jsem se celá klepala a litovala, že jsem tam vlezla. No a ještě ten den jsem dostala menstruaci - o 2 - 3 dny dříve, než jsem čekala. Něco podobného se stalo kamarádce (ta prozměnu vlezla na atrakci na pouti, ze které pak také byla špatná) a tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset…?
klidně může
Určitě je to možné, mne se spustila taky dříve, bylo to v době kdy jsem měla závěrečné zkoušky v práci. Takže fakt mega stres.
@e-lili píše:
Proc anonym???moje teta to dostane vzdy, kdyz jede na dovolenou. nebo ma veliky stres. a to i presto ze to vubec nema mit. Napr. tyden po zkonceni
S tou dovolenou to mám úplně stejné
(jinak šlapu jako hodinky) má to tak i moje mamka.
To je jak kdybych to psala já
V pátek jsme byli v Tropical Islands, samozřejmě jak na potvoru jsem to dostala
Úplně nečekaně, dřív, takže nepřipravená, moc bezva ![]()
Ale nepřikládám to adrenalinu, spíš zákonu schválnosti, to samé mám s dovolenou…
Takže ano, možné to je ![]()
Dobrý večer.
Zajímalo by mě čistě ze zvědavosti jestli je možné dostat menstruaci po zažitém adrenalinu a strachu. Nedávno jsme byli v zahraničním akvaparku, kde byla spousta atrakcí, tobogánů, atd. Na některé z nich jsem se opravdu bála jít, ale chtěla jsem to zkusit, tak jsem se překonala a šla. Po dvou z nich jsem se celá klepala a litovala, že jsem tam vlezla. No a ještě ten den jsem dostala menstruaci - o 2 - 3 dny dříve, než jsem čekala. Něco podobného se stalo kamarádce (ta prozměnu vlezla na atrakci na pouti, ze které pak také byla špatná) a tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset…?