Crocs pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
27.2.10 10:56

Crocs pro děti

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda Vaše dětí nosí botičky CROCS ( mám teď na mysli originál) a zda se jim v tom potí noha? Náš malý je má ze všech bot úplně mokré, myslela jsem, že s těmi crocsy to bude lepší, když jsou tak vychvalované, ale nevypadá to…
Díky za Vaše poznatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
27.2.10 11:14

Nevím jak děti, ale já na pocení nohou dost trpím (bohužel) a v crocsech nic!A že je v teplu nosím nonstop! Tak jsem moc neporadila, viď! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
27.2.10 11:39

Ahoj, crocsy nosim ja i moje dcera a neni pro nas lepsich bot :-) Ja mam troje, dcera dvoje a opravdu s nimi mame jen ty nejlepsi zkusenosti. Noha se nepoti vubec me ani dceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.2.10 11:46
MadGirlNancy píše:
Ahoj, crocsy nosim ja i moje dcera a neni pro nas lepsich bot :-) Ja mam troje, dcera dvoje a opravdu s nimi mame jen ty nejlepsi zkusenosti. Noha se nepoti vubec me ani dceri.

taky si nima mám ty nejlepší zkušenosti a doporučuju všem a těším se až si koupím zase nové…už se ze mne stal sběratel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.2.10 13:29

Já teda musím říct, že se mi v nich nohy potí a měla jsem z nich loni puchýře. A to byly ty originál. Ještě jsem si koupila jedny v Targetu, ty nebyly originál a v těch se mi překvapivě potí nohy míň. Tak nevím. :nevim: Starší syn je v létě nosí dost často a ten problémy nemá. Mladšímu se potí. :zed: To jsem ti asi moc nepomohla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.2.10 16:42

Ja myslim,ze je to individualni,pokud mas problem,tak ho budes mit bez osetreni v kazdych botach-i dite,ja mam crocs od tamana:-) a noha se mi cele leto nepoti.Jinak na hodne potive nohy clovek musi asi vic dbat-kozene boty,bavlnene ponozky-kremy,zasypy-uz kvuli plisnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
27.2.10 16:52

Ahoj,stejna diskuze uz tu probehla,je tam toho napsano myslim vic,zkus pohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.2.10 20:23

Diskuzi jsem zahlídla, ale o tom pocení jsem se nedočetla. Já na pocení nijak zvlášť netrpím, když jsme v crocsech naboso, potí se mi nohy trošku, ale syn má ze všech bot ty nožky fakt mokrý, proto se ptám. Nosíme je totiž doma místo papučí. Protože myslím, že mít mokrý nožky z papuček je ještě horší :mrgreen: .
Tak mi to vrtá hlavou, já teda doufám, že originály máme, objednávala jsem je v USA a tak pěkně voní a vypadají líp než ty od ťamanů. I když ani ty mi nevadí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.5.13 09:32

@CokeLady ty nepravé „crocsy“ strašně kloužou, ty bych děcku k bazénu nedala ani omylem (ani tomu, které si je v chůzi jisté) Naopak pravé crocsy jsou supr, nekloužou - takže ty za mě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.5.13 09:44

@CokeLady nekupuj od vetvi, strasne smrdi a jsou z divneho mateose. Ja si koupila ted na dovcu do turecka origos crocsy vel 21 od pani na bazosi za 250kc. Jeji syn je mel jen na dovci a pak z nich vyrostl. Takze bych to udelala taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.5.13 09:51

Já taky jedině origoš, a že ty boty milujeme celá rodina, v jiných okolo domu nechodíme, jsme líní se obouvat, ale víč co se mi pro tyhle prcky osvědčilo víc? Tyhle adidas http://www.mimibazar.cz/foto.php?… v těch crocskách kloužou mokrý nožičky, okolo bazénu i na pláži, ikdyž jsou originál, tohle bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
24.5.13 10:08

Ahoj :mavam: my také máme máme originály a nejenže se zdají nezničitelné, noha se v tom nepotí a z loňska mám zkušenost, že když s nimi je dítko ve vodě, nedělají na bosou nožku puchýře… Takže já jedině doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
24.5.13 10:26

Taky má hrozně ráda crocsy na léto mám dvoje a i kozačky a jsem neuvěřitelně spokojená. Malej je má taky a letos plnánuju i jemu koupit zimní. Nohy se nepotí i manžel je spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.5.13 11:19
@CokeLady píše:
děkjji za tip, ale já mám úplně osypky, když si představuji v těhle sandálkách ukonpnutej palec, brrr :?

Obzvlášť na odrážedle nebo u moře na kamínkové pláži :?.

Za mě taky originální Crocs. Klukům v nich neklouzaly ani mokrý nožky, snadno se obouvají. Kupovala jsem na MMB nové, ale loňskou kolekci, takže za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janicice
12.6.13 11:56

Mám nové crocsy druhý den. Nikdy jsem pocením nohou netrpěla, ale ted se mi nohy bez ponožek potí :,(. A jsou to originály :cert:! Děti jsou spokojené. Asi má každý reakci jinou. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková