Croozer 535
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My ho sice nemáme, ale slyšela jsem na něj jen samou chválu. Je prý velmi pohodlný pro děti i se výborně upíná za kolo, jen ta cena… My máme vozík Kranich za poloviční cenu a je taky skvělý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Croozer
Ahojky, my máme doma vozík za kolo Croozer 737 ( jednomístný) a jsme s ním velice spokojeni! Dceru v něm vozíme asi 1,5 roku, sedí v něm, popolehává, má tam spoustu hraček a čaj a mlsky a vydrží v něm sedět, jak andílek. Jezdili jsme v létě, na jaře, na podzim a super!! Byli jsme s ním na dovolené a pak stačí vysunout tažné rameno a na:,–(íš kolečko a madlo a máš super kočárek, taky se s ním po dokoupení brzdy dá skvěle jezdit na bruslích. Má velký úložný prostor a je velmi bezpečný!! Jediný zádrhel a velké doopručení, při koupi jej hned celou látkovou část ( i zespod) pořádně naimpergnuj impregnací, ať za velkého deště nepromokne. Nás jednou chytil slejvák a 20min jsme jeli v lijáku a bylo mokro, ale po impergnaci, pohoda…
Takže máme vlastní zkušenost a velmi doporučujeme!!! Monika
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
my jsme byli téměř na sto procent rozhodnutí, že vozík koupíme. Nejdřív jsme si ho půjčili a nakonec se rozhodli, že ho pořizovat nebudeme. Rozárka je ještě malinká (necelých 5 měsíců), tak jsme možná přísnější, než kdybychom měli větší dítě. Ale tohle jsou naše argumenty, proč ne:
1/ hodně to drncá - sami máme odpružená kola a bylo nám líto drncat Rozárku na neodpružených…
2/ dá se jezdit opravdu jen na pěkných cestách, nejlépe asfaltových - na Šumavu nebo do Jizerek super, jinde moc nevím - na normální silnici by se mi s tím nechtělo, aby děti dýchaly zplodiny z aut…
3/ vozík je opravdu dost těžký - a to má Roza 5kg, neumím si představit, že bych v tom táhla dvě děti o celkové váze třeba 15 kg + 10 kg vozík…
4/ jeli jsme kousek po lesní cestě (nezatahovali jsme slídu, jen moskytiéru). Malá měla jehličí a prach i v uších!
5/ ačkoli to jde hezky složit, je to poměrně náročné na skladování. Do paneláku se s kočárkem a s Croozerem proste nevejdem ![]()
Vlastně je mi to líto, že to nepořídíme, protože se mi vozíky moc líbí. Ale tahat se s tím nechci, a lepší, lehčí varianta (např. Cherriot) stojí už moc peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
asi je to pasé, ale co když ne..
Máme Croozer 737, ale kamarádi s námi byli na Moravě na kolech a měli tu 535 pro dvě děti /5 a 2 roky/.
Jedním slovem pohoda… máme v paneláku o výměře necelých 70 m dvě kola i vozík.. jedno kolo a vozík složený na výšku na zaskleném minibalkoně, druhé kolo visí na stěně.
Je to super, malá v něm spí, čte si (když se šlape pár km do kopce, má nerušenou četbu)…
Vozík jsme pořidili s odpružením, takže pohoda i v lese přes kořeny…
Na cestách nám právě pár lidí již vozík obdivovalo, jak je skvěle odpružený.. kola lítají a malá si tam se slunečními brýlemi čte či kouká kolem… fakt je to hodně znát…
Takže my vyřešili i to, co řešil někdo před námi…
ŽE to je váha to tahat, to je pravda, ale znát to je pouze do kopce.
S větším těžším dítětem se extrémní kopce dají zvládnout prostě tak, že dítě vyleze a kus jde samo (udělala jsem to tak v Jeseníkách jednou, tak si cestou nasbírala jahody)
Nebo jsem i slezla a tlačila to do kopce, malou nevyndala a pak jela dál…
Na rovince a z kopce absolutně nevím, že něco táhnu.
Jen sebemenší kopec je setsakra znát
Hned člověk málem stojí na místě a to co by sám jel např. do kopce 8-12km v hodině, jede najednou 5km v hodině ![]()
Aspoň si namakám nohy..
Zrovna se chystám se ségrou a neteří a dcerou do Českého ráje týden sama na kola, tak se nebudu moci střídat s manželem, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, tam to bude ale jiný terén než v Jeseníkách před 14 dny ![]()
Jen za letošní rok bychom na půjčovném dali 6000,–… Takže nám se investice do vozíku nezdála zas tak hrozná, když jsme prostě chtěli konečně po 3,5 letech zase pořádně na cyklo dovolenou…
Takže se vozík pořídil, bude malé sloužit doufám ještě tak sezónu dvě a pak do něj půjde doufám již druhá ratolest ![]()
Tak cyklistice s Croozery zdar! Nemůžem si jej vynachválit.
Jinak v příliš prašném terénu se dá dát ta pláštěnka či si dokoupit protiprachovou jemnější síť, ale zatím jsme to nepotřebovali.. Stejně se po příjezdu všichni sprchujem, tak i malou, záda si v létě propotí, taky je trošku od prachu.. tak se všichni spláchnem a pohoda.. ![]()
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a cyklosedačku jsem nechtěla, bála bych se toho, jak se tam malá bude vrtět a rozhodí mi rovnováhu.. a také jezdíme terény, kde by se děsně vyklepala.. nejezdím jen zpevněné cesty…
Když sebou bouchnu na kole, tak se mi dítě ve vozíku akorát zasměje, protože na té tyči je taková jakoby pružina, ktará dovolí kolu se protočit a položit se, vozík nezmění polohu…
Taky je prima, jak si s malou mohu povídat, zpívat.. Jen když se jede rychle z kopce, tak při tom svištění ji chvíli neslyším, ale to jsou jen chvilky… ![]()
Tak snad je to vše..
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky se musím přidat na stranu vozíčků, máme ho od jara a jsme max. spokojeni (máme teda dražší odpruženou verzi - chariota) Sice jsme kvůli ceně dlouho zvažovali, ale sami máme odpružená kola, tak přece nenecháme drncat mimi… Používám ho téměř denně i jako kočárek, chodím hodně do lesa a tam bych s normálním kočárkem neprojela. Koupili jsme i lyže a už se těším na zimu
Jenom jedinou nevýhodu má a to je váha, protože do kopce to člověk fakt pocítí. Ale rozhodně je bezpečnější než sedačka a taky je velice multifunční.
Podívej se níž, už tam na toto téma diskuze jsou… Šafi
- Citovat
- Upravit
Obnovuji diskuzi.. nemate nekdo zkusenost s montovanim odpruzeni a brzd primo na tento model croozera?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím má někdo s tímto kočárkem-přívěsem za kolo nějakou (jakoukoliv) zkušenost? Děkuji za odpověďi. Tvítí