Croptop názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
14.6.24 06:28

Já to nosím. Sice mám dvě děti, ale snad je to i pro matky povoleno. :lol: Je mi 29 a jsem štíhlá. Osobně jsem ráda za módu, kdy se zdůrazní opravdový pas. Mám ráda kalhoty a sukně do pasu a jsem ráda, že se to konečně nosí. Naopak jsem neměla ráda módu rozevlátých halen a šatů, které měly pas někde mezi pasem a prsama. Na záda mi táhne minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
14.6.24 06:41

Já je miluju, nosila bych je porad :D ke kalhotum do pasu jsou super. Ale já mám rada svoje břicho, na to ze mam 3 děti je hezké, většinou sklizim chválu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
14.6.24 07:53

Muj styl to neni, ale nijak me to nedere, nicmene nedavno tady byla diskuse, zda je to vhodny odev pro mladoucke holky do skoly a za me ne :nevim: Do skoly, do prace a pod bych kuzu v puli tela neodhalovala, na volnocasove aktivity v poho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.24 08:01

Líbí, nosím. Je mi lehce přes 30 a puberťák mi to schválil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
14.6.24 08:15
@Beruska999999 píše: Více

My v devadesatkach crop topy do skoly normalne nosili.
Za me ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
14.6.24 08:23
@mag píše: Více

Ja ne a za me to ok neni :mrgreen: Ale jako kazdeho vec :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.6.24 08:33

V devadesátkách jsme to nosily, jen jsme tomu říkaly lambáda. Nic novýho, móda se pořád opakuje. Nedávno jsem zabloudila do H&M a měla jsem pocit, že je mi zase patnáct.

• Citovat
  • Upravit
14.6.24 08:56

Za mě pouze pro puberťačky, max mladou holku kolem 20. Štíhlé bříško je jasné! U dospělé ženy to vidím max na doma nebo na zahradu. Jinak mi to přijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.6.24 09:37

Me se to libi, ale musi mit na to zenska postavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
14.6.24 09:42
@Janli píše: Více

Vždyť jo. Jsem husákovo dítě a za mlada jsem nosila krátká trika taky, nebo byla velká móda nosit halenky v pase zavázane a k tomu mrkváče. Fakt nechápu tenhle humbuk kolem croptopů. Tady to holčiny nosí taky, k tomu široké kalhoty. Jaký je to od minula rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.6.24 09:49
@Anna766 píše: Více

Za nás ty lambády byly vlastně jen kousek pod prsa, ty dnešní překrývají pupík. Nijak mě to nepohoršuje, říkám si, že aspoň jsou holčiny pyšný na svoje tělo a mají se rády….

• Citovat
  • Upravit
1243
14.6.24 09:53

Za mě dobrý, když jsou k tomu kalhoty nebo sukně s vysokým pasem. Ukazovat celé břicho se mi nelíbí a ani sama se v tom necítím dobře, přestože jsem štíhlá.
Tričko co končí v rovině s pupíkem je dobrý, ale kratší nemusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
14.6.24 10:10

Nelíbí, přijde mi to strašně laciné, vhodné „do Perlovky“.
Ale ať si každý nosí, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
14.6.24 10:10

Líbí a nosím, ale jen v létě.

• Citovat
  • Upravit
1084
14.6.24 10:34

Když je k tomu adekvátní postava tak se mi to líbí, stejně jako u kterékoli jiné části oděvu.
Jen teda když to nosí pánové, tak to jsem ještě neviděl žádného, kterému by to slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková