Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já to nosím. Sice mám dvě děti, ale snad je to i pro matky povoleno.
Je mi 29 a jsem štíhlá. Osobně jsem ráda za módu, kdy se zdůrazní opravdový pas. Mám ráda kalhoty a sukně do pasu a jsem ráda, že se to konečně nosí. Naopak jsem neměla ráda módu rozevlátých halen a šatů, které měly pas někde mezi pasem a prsama. Na záda mi táhne minimálně.
Já je miluju, nosila bych je porad
ke kalhotum do pasu jsou super. Ale já mám rada svoje břicho, na to ze mam 3 děti je hezké, většinou sklizim chválu ![]()
Muj styl to neni, ale nijak me to nedere, nicmene nedavno tady byla diskuse, zda je to vhodny odev pro mladoucke holky do skoly a za me ne
Do skoly, do prace a pod bych kuzu v puli tela neodhalovala, na volnocasove aktivity v poho ![]()
@Beruska999999 píše: Více
My v devadesatkach crop topy do skoly normalne nosili.
Za me ok.
@mag píše: Více
Ja ne a za me to ok neni
Ale jako kazdeho vec
![]()
V devadesátkách jsme to nosily, jen jsme tomu říkaly lambáda. Nic novýho, móda se pořád opakuje. Nedávno jsem zabloudila do H&M a měla jsem pocit, že je mi zase patnáct.
Za mě pouze pro puberťačky, max mladou holku kolem 20. Štíhlé bříško je jasné! U dospělé ženy to vidím max na doma nebo na zahradu. Jinak mi to přijde divné.
@Janli píše: Více
Vždyť jo. Jsem husákovo dítě a za mlada jsem nosila krátká trika taky, nebo byla velká móda nosit halenky v pase zavázane a k tomu mrkváče. Fakt nechápu tenhle humbuk kolem croptopů. Tady to holčiny nosí taky, k tomu široké kalhoty. Jaký je to od minula rozdíl?
@Anna766 píše: Více
Za nás ty lambády byly vlastně jen kousek pod prsa, ty dnešní překrývají pupík. Nijak mě to nepohoršuje, říkám si, že aspoň jsou holčiny pyšný na svoje tělo a mají se rády….
Za mě dobrý, když jsou k tomu kalhoty nebo sukně s vysokým pasem. Ukazovat celé břicho se mi nelíbí a ani sama se v tom necítím dobře, přestože jsem štíhlá.
Tričko co končí v rovině s pupíkem je dobrý, ale kratší nemusím ![]()
Nelíbí, přijde mi to strašně laciné, vhodné „do Perlovky“.
Ale ať si každý nosí, co chce.
Když je k tomu adekvátní postava tak se mi to líbí, stejně jako u kterékoli jiné části oděvu.
Jen teda když to nosí pánové, tak to jsem ještě neviděl žádného, kterému by to slušelo.