Croptop názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.6.24 23:57

Croptop názor

Dobrý den jaký máte názor na croptop? je to teď strašně oblíbené a spousty holek to nosí ale já bych si croptop nikdy na sebe nevzala nelíbí se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
14.6.24 00:48

Hmm, tak se ti to nelibi - tak ho holt nenos a je vyřešeno. Problem solved :P

• Citovat
  • Upravit
14.6.24 01:19

@Hanka1 Ale tohle je diskuze celkově jak se to líbí lidem prostě mě zajímá jaký kdo má názor a tu nejde o mě 🤦🏽‍♀️ vidím že tady jsou lidi prostě hodně nepříjemný když se jen na něco zeptáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.6.24 01:23

Já myslím, že se to dá nosit i vkusně :) určitě jsou případy kdy se mi to líbí… A jsem ráda za rozmanitost, takže taky mám pár kousků, věřím, že vždy se najde někdo komu se to nebude líbit, ale co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
14.6.24 01:29

Přijde mi to ok na štíhlých náctiletých holkách. Možná ještě tak ve věku 20-30 v případě opravdu plochého / vysportovaného bříška.
Na starších ročnících nebo tlustších postavách vypadá příšerně.
Já bych si ho taky nevzala - mám ráda záda v teple a nemám ráda ani když se mi při pohybu vyhrnuje kratší tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.6.24 01:32

Ono I strašně záleží, jak se to nosí, se společenskými kalhotami s vysokým pásem a sálem třeba, to vypadá super nebo s dlouhou sukni s vysokým pásem… Ne vždy to znamená odhaleny celý pupík… Ale je pravda, že na štíhlejší h typech to vypadá vždy lépe, ale to asi všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.6.24 05:01

Crop top mi nijak nevadí. Sama mám doma dvě ultra tenké nitky dcery. Jim sluší. Nedovedu si na nich představit jiná trika. Ale teda mají různé variace, délky, materiály. I rolák takový, halenku. Moje babi, když je vidí, tak zalamuje ruce, že jim v takovém triku víc trčí žebra, ať se nají, že jsou strašně moc hubené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
14.6.24 05:39

Když se umi nosit, tak je to pěkný kousek.
Viděla jsem i na silnější, dobře oblečené a vypadalo to super. Za mě je to záležitost náctiletých a mladých holek, za nás se to v 90.letrech taky nosilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4922
14.6.24 05:46

Pokud je dívka/žena štíhlá, tak to vypadá moc dobře, ale na tlusčích nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12514
14.6.24 05:48
@Nellysofie120 píše: Více

Na stihle slecne proc ne, tlustsi nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21468
14.6.24 05:53

Na puberťačkách, proč ne. Nedávno jsem takto viděla oblečenou matku s dcerou. Na té matce to vypadalo vyloženě nevkusně. Jako by si chtěla dokazovat, že je stále mladá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
14.6.24 06:11

Kdysi jsem to nosila, tak před 20 lety tyhle trika taky trčely. Teď mě to už neláká. A vyloženě mě štve, když si chci koupit svetřík nebo tričko s normální délkou a mám problém to sehnat.

Příspěvek upraven 14.06.24 v 06:19

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.24 06:16

@LiduNe také mi to tak přijde, navíc mi některé oblečení přijde takové asymetrické. Ale určitě seženeš…nee teda obchody typu Gate apod, ale třeba Sportisimo

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
14.6.24 06:18
@Anonymní píše: Více

Jj, to seženu. Ale dá to práci někdy :wink:

• Citovat
  • Upravit
7188
14.6.24 06:21

Mě se to líbí, ale nemám na to postavu. Tož tak. možná někdy.
Jinak vytáčí mě obecně krátký střihy, objednala jsem si z about you dvě hezký trička, těšila se (páč mě vytáčí ty jejich dodací termíny), a pak jsem je stejně vracela, jelikož přišly krátký trika k pupíku navzdory tomu, že to neměl být croptop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková