Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den jaký máte názor na croptop? je to teď strašně oblíbené a spousty holek to nosí ale já bych si croptop nikdy na sebe nevzala nelíbí se mi
Hmm, tak se ti to nelibi - tak ho holt nenos a je vyřešeno. Problem solved ![]()
@Hanka1 Ale tohle je diskuze celkově jak se to líbí lidem prostě mě zajímá jaký kdo má názor a tu nejde o mě 🤦🏽♀️ vidím že tady jsou lidi prostě hodně nepříjemný když se jen na něco zeptáš
Já myslím, že se to dá nosit i vkusně
určitě jsou případy kdy se mi to líbí… A jsem ráda za rozmanitost, takže taky mám pár kousků, věřím, že vždy se najde někdo komu se to nebude líbit, ale co
Přijde mi to ok na štíhlých náctiletých holkách. Možná ještě tak ve věku 20-30 v případě opravdu plochého / vysportovaného bříška.
Na starších ročnících nebo tlustších postavách vypadá příšerně.
Já bych si ho taky nevzala - mám ráda záda v teple a nemám ráda ani když se mi při pohybu vyhrnuje kratší tričko.
Ono I strašně záleží, jak se to nosí, se společenskými kalhotami s vysokým pásem a sálem třeba, to vypadá super nebo s dlouhou sukni s vysokým pásem… Ne vždy to znamená odhaleny celý pupík… Ale je pravda, že na štíhlejší h typech to vypadá vždy lépe, ale to asi všechno.
Crop top mi nijak nevadí. Sama mám doma dvě ultra tenké nitky dcery. Jim sluší. Nedovedu si na nich představit jiná trika. Ale teda mají různé variace, délky, materiály. I rolák takový, halenku. Moje babi, když je vidí, tak zalamuje ruce, že jim v takovém triku víc trčí žebra, ať se nají, že jsou strašně moc hubené.
Když se umi nosit, tak je to pěkný kousek.
Viděla jsem i na silnější, dobře oblečené a vypadalo to super. Za mě je to záležitost náctiletých a mladých holek, za nás se to v 90.letrech taky nosilo ![]()
Pokud je dívka/žena štíhlá, tak to vypadá moc dobře, ale na tlusčích nic moc.
@Nellysofie120 píše: Více
Na stihle slecne proc ne, tlustsi nee.
Na puberťačkách, proč ne. Nedávno jsem takto viděla oblečenou matku s dcerou. Na té matce to vypadalo vyloženě nevkusně. Jako by si chtěla dokazovat, že je stále mladá ![]()
Kdysi jsem to nosila, tak před 20 lety tyhle trika taky trčely. Teď mě to už neláká. A vyloženě mě štve, když si chci koupit svetřík nebo tričko s normální délkou a mám problém to sehnat.
Příspěvek upraven 14.06.24 v 06:19
@LiduNe také mi to tak přijde, navíc mi některé oblečení přijde takové asymetrické. Ale určitě seženeš…nee teda obchody typu Gate apod, ale třeba Sportisimo
Mě se to líbí, ale nemám na to postavu. Tož tak. možná někdy.
Jinak vytáčí mě obecně krátký střihy, objednala jsem si z about you dvě hezký trička, těšila se (páč mě vytáčí ty jejich dodací termíny), a pak jsem je stejně vracela, jelikož přišly krátký trika k pupíku navzdory tomu, že to neměl být croptop.