Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dcery to nosí. Naštěstí ne ten úplně krátký, kde jim leze vše, ale jen proužek mezi kalhotami a topem. Nadšená z toho nejsem, ale vysvětluj puberťačce, že to není vhodné oblečení do školy. Jsem zvědavá, co mi na to řeknou za 10-20 let ![]()
Jinak můj názor je takový, že i taková věc se dá nosit decentně. Já jsem typický jablko a teď má nějaké kilo navíc, takže to fakt nenosím. Za prvné jsem citlivá na studená záda a za druhé nechci ohrožovat okolí… ![]()
Líbí se mi to a nosím to. Samozřejmě nějak decentně a třeba do práce bych si to nevzala, to mi přijde nevhodný. ![]()
Líbí se mi to, ale nenosím, protože na to nemám postavu. Navíc je to pěkné ke kalhotum nebo sukni do pasu a to také nenosím. Ale rozhodně se nepohorsuji a už vůbec ne nad mladými děvčaty. Kdy by měly odhalovat pupiky, když ne v mládí, po dětech to jde málokteré. Ať si barví vlasy, nosí croptopy, rozumne blazní a občas vyvedou i něco min rozumného a prostě užívají mládí
.
@Hojuza píše: Více
Akorát je pak blbý, když to má polovina třídy, nemají soudnost, kouká jim z toho spodní prádlo (zničené, zaprané) a ještě jsou schopný si stěžovat, že jim učitel kouká na prsa… ![]()
@Anonymní píše: Více
V croptop triku jim kouká na prsa ale v triku pod zadek by jim na prsa nekoukal jo? Neměly by si tedy vzít radši burku?
Kdyz se ti nelibi, tak ho nenos. Mne se docela libi i u “starsich”, ale zalezi jak se to nakombinuje. U mladym to neresim vubec. Take jsme nosivali v “nacti” kratka (nejem) tricka a k tomu bokovky. Vlastne nejake mam take (je mi lehce po 40) a s kalhotama/suknema s vysokym pasem je obcas nosim.
Jsem s tím naprosto v pohodě, nosím to já, i mé dcery
. Ke Cropp topu vždycky něco s vysokým pasem ( sukně, kalhoty, kraťasy, legíny).
@Nellysofie120 píše: Více
Mě se to líbí, není to žádná novinka, za mlada jsme to nosily. Teď croptop oblekaji dcery. Já ne, postava by byla, věk už ne. Mám ale par kratších úzkých triček, nosím ke kalhotum s výšin pasem a břicho mi vidět není, je to akorát.
@Anna766 píše: Více
Veřím tomu, že tenkrát to starší generaci pobuřovalo úplně stejně jako dnes croptopy
Takže rozdíl není vůbec žádný. Snad jen v tom, že tenkrát to sousedky probraly na lavičce před sámoškou a dneska na internetu.
@Anna766 píše: Více
Tak on jim hlavně nikam nekoukal. To zaprvé. A je rozdíl mezi kratším trikem a topem tak akorát kopírujíci podprsenku. Ať žijeme v jakékoliv době, nektere oblečení se na jistá místa nehodi. A krátký topik a rifle, že kterých cíleně leze kus kalhotek, protože mají přece jakousi značku, se do školy podle mě nehodí.
Ve škole jsem dost dlouho a zatím jsem tam nezahlédla croptop, který by kopíroval podprsenku. Některé názory jsou předpotopní. Ty řeči o soudnosti. Je v pořádku, že se někomu nelíbí určité oblečení. Ok. Taky se mi ledacos nelíbí. Ale nevidím důvod těm druhým, kterým se něco líbí, ať se jim to haní. Ono to spíš vypovídá o povaze toho negativisty, který má problém, že asi není zcela ok.
@Kelsey u nás nektere holky nosí opravdu krátké topy s lezoucimi podprsenkami rozdílné barvy. Jakože cerna/červená pod bílým topem. A nizke rifle s lezoucimi kalhotkami.
Nejsem proti crop topum jako takovým, ale ne vše, co se nosí venku, by se mělo nosit ve škole ![]()
Moje dcera crop top nosí, ale takový ten decentnejsi. Krátký jen ven nebo na sport.