Crowdfunding kampaň - přispěli jste někdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.6.18 19:45

Crowdfunding kampaň

Přispěli jste někdy na nějaký Crowdfunding projekt?
Hit-hit, startovač, kickstarter, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
30.6.18 19:56

@RadekSvetly Nepřispěla, ale občas to sleduji a líbí se mi ta možnost. A připadá mi, že to i celkem pěkně funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 20:23
@Litta píše:
@RadekSvetly Nepřispěla, ale občas to sleduji a líbí se mi ta možnost. A připadá mi, že to i celkem pěkně funguje.

A jaké projekty bys podporovala, kdybys do něčeho chtěla investovat?
Jaké kategorie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.6.18 21:26

@RadekSvetly Hm, primárně mě asi zajímají případné výrobky. Tzn. nějaká designovka (elektronika/oblečení/něčím zvláštní doplňky/…). Pak asi i altruističtější záležitost, ale nepodporuji jen tak něco, musela bych cítit, že ten konkrétní případ má smysl, ideálně i hlubší a dlouhodobější. A nejspíš i danou organizaci/jednotlivce znát, abych jí mohla důvěřovat, ale to už odhaduji. Naopak mě téměř nezaujmou kulturní věci, přestože hudbě se věnuji, knihy čtu. Ale nějak těmhle začínajícím projektům nevěřím, nebo jak to říct. Hodně výjimečně mě něco zaujme, musí to splňovat moje estetická i tématická kritéria, což bývá takto dohromady problém. ;) Ale celkově pro společnost je tohle určitě super prostor a příležitost, líbí se mi ten princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.18 00:31
@Litta píše:
@RadekSvetly Hm, primárně mě asi zajímají případné výrobky. Tzn. nějaká designovka (elektronika/oblečení/něčím zvláštní doplňky/…). Pak asi i altruističtější záležitost, ale nepodporuji jen tak něco, musela bych cítit, že ten konkrétní případ má smysl, ideálně i hlubší a dlouhodobější. A nejspíš i danou organizaci/jednotlivce znát, abych jí mohla důvěřovat, ale to už odhaduji. Naopak mě téměř nezaujmou kulturní věci, přestože hudbě se věnuji, knihy čtu. Ale nějak těmhle začínajícím projektům nevěřím, nebo jak to říct. Hodně výjimečně mě něco zaujme, musí to splňovat moje estetická i tématická kritéria, což bývá takto dohromady problém. ;) Ale celkově pro společnost je tohle určitě super prostor a příležitost, líbí se mi ten princip.

chápu, díky.
Máme to tedy podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!