Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak to je jednoduchý, trh se naplnil a taková firma na nákladech něco sežere, někdo jí ten provoz platit musí. Dokud přibívali zákazníci, nepotřebovali stálou platbu, teď už to není takový s těma novýma příchozíma, jak říkám trh se naplnil.
Radko, asi máš pravdu, nicméně jistě vydělají na těch, co si platí ty placené programy.
My jsme nakonec koupili tu kartu výměna, uvidíme, jestli bude fungovat i v lednu.
Skylink a CS link mají jen minimální náklady na provoz. jsou to jen „distributoři“. Údržbu družic na oběžné dráze má na starost úplně jiná společnost, SES. Tyhle nové poplatky jim jdou vyloženě do kapsy ![]()
Tak tu „výměnu“jsem taky spustil a jsem zvědav, jestli pojede ty dva roky. Faktem zůstává, že mi za rok může přijít dopis, že vzhledem ke změně obchodních podmínek atd.atd.,po mě chtějí další peníze. Když nezaplatím, kartu vypnou.To mě skutečně dojímá a proto jsem nastiňoval situaci. Jestli je skutečnost tak krutá, že ČR nedokáže hájit svoje lidi, tak už není důvod proč spouštět tyto debaty.P.S.tady se to týká asi stovky lidí, kteří nemají žádný pozemní příjem vysílání.
Tak abych taky přispěl, jako mnoho z nás, mám kartu CS link, zakoupenu v říjnu 2010 a do ted jsem nic neřešil, karta fachčí…poplatek je -zadarmo- na září zaplacen za mě /kolonka zadarmo do 2.10/ a tak to i nechám, žádných 600,– nedám, poplatek neplatím…smluvní podmínky jsou jasný z tý doby, at at to zkusí vypnout, tento článek je celkem MŮJ NÁZOR, nedám nic!!!
http://www.digizone.cz/…zory/254814/
dík kolego za článek, stojí taky za tímto názorem …HAWK
![]()
@drachir píše:
Tak abych taky přispěl, jako mnoho z nás, mám kartu CS link, zakoupenu v říjnu 2010 a do ted jsem nic neřešil, karta fachčí…poplatek je -zadarmo- na září zaplacen za mě /kolonka zadarmo do 2.10/ a tak to i nechám, žádných 600,– nedám, poplatek neplatím…smluvní podmínky jsou jasný z tý doby, at at to zkusí vypnout, tento článek je celkem MŮJ NÁZOR, nedám nic!!!
http://www.digizone.cz/…zory/254814/
dík kolego za článek, stojí taky za tímto názorem …HAWK![]()
![]()
![]()
aby bylo jasno…dle mě straší vypnutím a to na lidi funguje, kdo objedná novou kartu…tak souhlasí s novýma podmínkama, o to jde!! ![]()
@drachir píše:
aby bylo jasno…dle mě straší vypnutím a to na lidi funguje, kdo objedná novou kartu…tak souhlasí s novýma podmínkama, o to jde!!
Zduř, bude jeden z těch co si nenechá sr..t na hlavu v tomto „kocourkově“..ještě se bude něco dít, rada pro..vysílání musí prošetčit stížnosti, ale lidi už karty nové budou mít–my ne, proto zvítězíme!!
![]()
@drachir píše:
Zduř, budu jeden z těch co si nenechá sr..t na hlavu v tomto „kocourkově“..ještě se bude něco dít, rada pro..vysílání musí prošetčit stížnosti, ale lidi už karty nové budou mít–my ne, proto zvítězíme!!![]()
![]()
Mrzí mne, že jsem do lhářů vrazil 2000 Kč. Mohli by zkachovat dříve. Ten poplatek poroste a já tu hru hrát nebudu. Na druhé straně je zřejmé, že i v Lucembursku jsou pěkně nenažrané špíny a že to není jenom specialita českých politiků.
Ahojky tak nám už nejde žádný program tak jsem zaplatila sms 25kč že to budu mít zaplacené na 10 dní ale bohužel to stále nefunguje
![]()
Ahoj. Nemáte někdo zkušenosti s platbou skylinku na těch 10 dní za 25,–? Dnes jsme to zkoušeli, ale pokaždé přišla sms KARTA NENALEZENA. Myslíte, že karta už propadla? Předtím jsme žádný poplatek nezasílali. Díky
Rendis1 -Když jste odesílala tu objednávací sms, přišlo vám něco na telefon? Mě pokaždé-karta nenalezena
)
@anoli13 ani jsem to přes smsku nezkoušela. Dneska pojedu na pobočku, teda k místnímu prodejci a snad to daj dokupy
![]()
Co říkáte na to, že skylink od dubna zvedá poplatky na sprostých 935,–- na rok pro původně doživotně zdarma programy?
http://www.skylink.cz/…5-cz121.html
silně přemýšlíme nad změnou
může mi někdo vysvětlit, jak funguje set top box, co vše k přijmu třeba?
Nikterak náruživě nekoukáme, prakticky se dívá dítě občas na Déčko(tak 2× týdně), já Reginu nebo prostřeno.
Tak 50 km od Prahy nemám šanci na kabelovku a DVB-T nechytám. Satelit byl jediná možnost, jak se dostat k veřejnému vysílání ČT. Takže i když platím koncesi, musel jsem zakoupit další zařízení, abych viděl alespoň to, za co si platím. Karta měla mít doživotní funkci a s tím jsem byl spokojen.Dnes mi byl doručen dopis s obsahem, který moje hlava nebere. Chápu, že provoz družice něco stojí, ale nechápu, proč na to provozovatel přišel až po letech. Jinými slovy-nadělejme si otroky a pak je libovolně okrádejme, protože se stejně bránit nemohou.