CSlink, Skylink

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8179
13.8.12 13:45

CSlink, Skylink

Potřebuji poradit.
Máme satelitní přijímač a v něm kartu od výše uvedené společnosti. Když jsme ji pořizovali, tak měla být doživotně bez poplatku, což se ovšem letos změnilo (mohli jste si počíst v médiích, řeší se, jestli porušili smlouvu nebo si jen jejich zákazníci špatně vyložili slogan).
My řešíme, jestli si pořídit kartu novou od téže společnosti nebo jak to vůbec řešit jinak. Teď aktuálně nám slibují, že bychom poplatky neplatili dva roky, ale nějak jim po předchozí zkušenosti ne a ne uvěřit, že to dodrží.
Najde se někdo, kdo tohle taky řeší? Případně mi napište, kdo poskytuje satelitní připojení vám.
Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
13.8.12 13:48

Mám skylink a o těch poplatcích jsem četla. Nám bohužel nezbyde nic jinýho než je platit, protože jinou možnost než satelit nemáme. Nás mají zloději v šachu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.8.12 13:49

My podali výpověď, nic jim platit nebudeme, dnes manž. odmontoval satelit a pokud ho „šroťáci“ nesebrali, tak půjde do sběrného dvorai s přijímačem. Máme kabelovku. Mimochodem už se o tom někde diskutovalo, smlouva porušená není, chce to číst ty milimetrové dodatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.8.12 13:57

My máme taky satelit jako jedinou variantu, přes anténu jsme měli vždycky hodně špatný příjem. Kabelovka mě přijde pořád ještě dráž.

Díky té medializaci jsem na chvíli získala naději, že se to vyřeší v náš prospěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
13.8.12 13:59

@Anulka a za kabelovku nic neplatíte??? Vzhledem k tomu že jestli jsem to zaregistrovala dobře tak ten poplatek za satelit je tučím kolem 40-60 Kč ale např. moji rodiče mají kabelovku za 150/měs. a to jen základní nabídku 25 programů… takže mi přijde stále nabídka satelitu mnohem výhodnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.8.12 14:03

Moje kamarádka má televizi přes O2, spousta vychytávek, kdejaký kanál… Ale platí dost. Švagr dostal satelit (přijímač i talíř) „zdarma“ a platí měsíčně nějakou stovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.8.12 14:22
@sweet78 píše:
@Anulka a za kabelovku nic neplatíte??? Vzhledem k tomu že jestli jsem to zaregistrovala dobře tak ten poplatek za satelit je tučím kolem 40-60 Kč ale např. moji rodiče mají kabelovku za 150/měs. a to jen základní nabídku 25 programů… takže mi přijde stále nabídka satelitu mnohem výhodnější… [/citace
platíme kabelovku nějakých 480,–kč, v tom máme internet (něco kolem 300,–kč) a ještě pevnou linku-telefon. Navíc satelit byl jak barometr, jakmile se zatáhlo, či pršelo, tak se obraz sekal, od počátku byly problémy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.8.12 15:35
@Knoflice píše:
Potřebuji poradit.
Máme satelitní přijímač a v něm kartu od výše uvedené společnosti. Když jsme ji pořizovali, tak měla být doživotně bez poplatku, což se ovšem letos změnilo (mohli jste si počíst v médiích, řeší se, jestli porušili smlouvu nebo si jen jejich zákazníci špatně vyložili slogan).
My řešíme, jestli si pořídit kartu novou od téže společnosti nebo jak to vůbec řešit jinak. Teď aktuálně nám slibují, že bychom poplatky neplatili dva roky, ale nějak jim po předchozí zkušenosti ne a ne uvěřit, že to dodrží.
Najde se někdo, kdo tohle taky řeší? Případně mi napište, kdo poskytuje satelitní připojení vám.
Děkuji za reakce.
Řešíme ten samý problem. Zakoupila sem kartu skylink výměna za 600 kč. Při její aktivaci do 30.8 2012 by měla být osvobozena na 2 roky od uvedeného poplatku.Ale vloudila se chybička. Přístroj který sme zakoupily jako komplet s kartou CL link kde také slibovali bezplatně a bez omezení na tyto karty nefunguje. Optikum 7500CW. Takže nám nezbyde než zakoupit jiný reciever. Používali jsme základní nabídku + mých6 za 226 kč. Současně používáme Digi TV za 260 kč měsíčně kde je v základní nabídce 75 převážně česky mluvených programů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.8.12 09:19

@Anulka no já resp. manželovi rodiče mají satelit a jsou spokojení… my se teprve chystáme na satelit připojit protože má vývod na více TV (zatím jsme bez televize… ) a chtěla bych to právě vyřešit do konce prázdnin abych si případně zabezpečila ty dva roky bez poplatků… pro mě je to totiž asi jediná cesta jak mít TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
14.8.12 11:29

Také máme skylink, poplatek se myslím nevztahuje na ty kteří již něco platí pouze na ty co využívají pouze bezplatné programy. Aspoň si to tedy myslím. My si platíme Multi a nic nám zatím o placení poplatku nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.8.12 11:39

@radka101 ano je to jak říkáš… bude se to týkat pouze těch co užívají bezplatné programy - snaží se tím „srovnat podmínky“ těch co mají TV zadarmo - odůvodňují to tím že aby mohli zajistit dlouhodobě kvalitu služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.8.12 11:43

@mamina44 mmm, to to hezky začíná, když karta nefunguje :?

My taky řešíme ten program výměna za 600, ale kdo mi zaručí, že mi za měsíc nepřijde dopis, že si to rozmysleli a poplatky po mně stejně chtějí? :poblion:

My nějaké programy navíc krom těch bezplatných nepotřebujeme, na televizi skoro nekoukáme… A to koukáme nejvíc na zprávy, příp. nějaký Večerníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
14.8.12 11:50

Přesně tak a já nebudu sponzorovat někoho do Luxemburska, satelit (přístroj) je ve sběrném dvoře, parabolu sebrali „šroťáci“, mám kabelovku a ta mi stačí, když mi nejde, zavolám, že je problém a ten se vyřeší u satelitu můžu, tak leda volat z okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.8.12 13:11

@Knoflice a nestačil by vám settobox? Ten máme taky na televizi v kuchyni.Je to na digitální pozemní vysílání spolu s antenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.8.12 14:34

My jsme měli přes antenu špatný příjem, jsme pod kopcem. Právě proto jsme šli do satelitu. Není to sice taky ideální, viz. jak někdo psal - při bouřce nebo hustém dešti/sněžení máme horší obraz.

Všem děkuji za příspěvky do diskuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný