Čsob dětský účet

Anonymní
5.12.22 09:20

Čsob dětský účet. Vidí/nevidí

Dobrý den, mám u čsob dětský účet a je mi 15 let. Chci si objednat zásilku a zaplatit jí online kartou. Jak platba probíhá a přijde rodičovi nějaké info že jsem kartou zaplatil a případně uvidí za co? Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
5.12.22 10:44
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám u čsob dětský účet a je mi 15 let. Chci si objednat zásilku a zaplatit jí online kartou. Jak platba probíhá a přijde rodičovi nějaké info že jsem kartou zaplatil a případně uvidí za co? Předem děkuji za odpověď.

nemám s tímto účtem osobní zkušenost. účet u ČSOB zakládal dětem jejich otec, děti ho nepoužívají, pokud vím, náhled na účet a pohyby na něm má otec až do plnoletosti dětí. nakolik ho sám může ovládat nebo mu z něj chodí notifikace a nakolik na něj jenom vidí, to netuším. já jeden čas pro děti používala od ČSOB platební karty na kapesné, Cool karty, nebo tak nějak se jmenovaly. kdykoli děti s nimi cokoli zaplatily, tak mne na mobilu pípla zpráva. děsně mě to otravovalo a chtěla jsem to zrušit, ale v bance mi to zamítli, ne u nezletilých nelze notifikaci rodičům vypnout a ani ji nelze převést na telefon dítěte, jenom na telefon, který má rodič u banky vedený jako svůj u svého účtu :roll: samozřejmě, pokud mi na účet přišla notifikace platby, tak jsem viděla, komu a kolik děti platily, i když jsem nevěděla za co.

jak platba probíhá. jednoduše. při objednávce klinu na možnost platit kartou, to mě přesměruje na platební bránu, vyplním údaje o kartě a zaplatím. na mobil mi přijde notifikace o platbě, kterou musím v aplikaci potvrdit a je zaplaceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.12.22 10:53

@sagina co když v akce od čsob mám zadaný svůj telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
5.12.22 11:12
@Anonim 14 píše:
@sagina co když v akce od čsob mám zadaný svůj telefon?

hele, já ten dětský účet u ČSOB fakt u dětí nepoužívala. nevím, jak funguje. vím, že exmanžel může na ty účty koukat až do zletilosti dětí, ale víc fakt nevím. moje děti si zakládaly účty u mBank, holce v té době už bylo patnáct a zakládala si ho sama, kluk byl mladší, musela jsem mu ho založit já. u něj byly v bance evidované jak kontakty na něj, tak i na mne. každý jsme měli k účtu svoje přihlašovací údaje. kdybych chtěla, mohla jsem mu přes své přihlašovací údaje do banky lézt a myslím, že i notifikace na svůj mobil jsem si tehdy vypínala. v jeho patnácti mi přístup banka zrušila. u ČSOB ten přístup v 15 rodiči neruší, to vím, ale víc k tomu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí