Čssz nemocenská - vyplácení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A vsechny papiry jsi odevzdala? Pak záleží, kdy to z práce pošlou a kdy to dorazí na cssz, od te chvile na to maj 30 dni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 píše:
Super rada, když Nicol psala, že se tam nedá vůbec dovolat.
Jinak znám případ, kdy asi účetní poslala podklady na čssz později a peníze přišly snad až další měsíc. Už si to přesně nepamatuji, ale vím, že na ty peníze čekali jako na spasení.
Jo no, ale tak pořád dokola se všude opakuje. Finanční rezerva, rezerva, rezerva. Přesně na takovéto situace nebo naopak na mimořádné výdaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jo no, ale tak pořád dokola se všude opakuje. Finanční rezerva, rezerva, rezerva. Přesně na takovéto situace nebo naopak na mimořádné výdaje.
Já tady ale nepíšu, že bych neměla finanční rezervu.Jen když jsem skoro 8 let nemarodila, tak si říkám, ze by jako tu nemocenskou mohli poslat včas a ne za bůhví jak dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-8 Myslíš jako, že by tu rychlost zpracovaní řídili podle toho, kdo dlouho nemarodil
a jinak včas je do 30 dnů od doručení kompletních podkladů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Nicol-8 Myslíš jako, že by tu rychlost zpracovaní řídili podle toho, kdo dlouho nemarodila jinak včas je do 30 dnů od doručení kompletních podkladů.
To asi ne, ale podklady mají od ucetni všechny a to od 3.7 oi, chápu;ze to není 30 dni, ale asi to tedy bude až opravdu ten 30 den, netušila jsem, ze to trvá tak dlouho a díky bohu právě na peníze necekam, ze bych neměla naspořeno. Jen si říkám, pokud je třeba maminka sama a bez prostředku závislá na tomto a je od 1.6 bez peněz:tak je to teda celkem sila.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-8 píše:
To asi ne, ale podklady mají od ucetni všechny a to od 3.7 oi, chápu;ze to není 30 dni, ale asi to tedy bude až opravdu ten 30 den, netušila jsem, ze to trvá tak dlouho a díky bohu právě na peníze necekam, ze bych neměla naspořeno. Jen si říkám, pokud je třeba maminka sama a bez prostředku závislá na tomto a je od 1.6 bez peněz je to teda celkem sila.![]()
v cervnu maminky dostavaji vyplatu za kveten
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicol-8 píše:
To asi ne, ale podklady mají od ucetni všechny a to od 3.7 oi,
No, to, že to účetní tvrdí, ještě nemusí znamenat, že je to za a) pravda a za b) že je vše správně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám několik měsíců nemocenskou. Peníze mi chodily měsíčně, ale teď mi přišly za období 2.11.-15.11. a poloviční suma. Jak je to možné? Po nějaké době na nemocenské se vyplácí dvakrát měsíčně nebo se stala chyba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonyym43 a nemocenskou ti Dr neukončil? To vypadá, jak kdyby k tomu patnáctému poslali na ossz ukončení neschopenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina právě že ne 😳 15. jsem byla u své psychiatričky, včera nástup do denního stacionáře a nemocenská mi měla normálně běžet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonyym43 si na tu OSSZ zavolej, jestli tam není nějaka chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@anonyym43 si na tu OSSZ zavolej, jestli tam není nějaka chyba.
Tam chyba nebude, to spis toho 15. psychiatricka odeslala listek na penize. Me tak napada, jestli pak vedeni te neschopebky treba neprebita ten stacionar. Nebo ji jen prostě nedoslo, ze neni konec mesice, ale ono je to ve vysledku fuk, az posle dalsi, tak zaplati od 16. dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Ostrave jete urad naprosto nefunkcni, tak snad ti neco doslo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit