OČR do 13 let - co je potřeba doložit do práce?

Anonymní
2.4.20 09:59

OČR do 13 let - co je potřeba doložit do práce?

Ahojte, moje maminka dnes šla na ošetřovné do 13 let s bratrem, do zaměstnání dodala potvrzené a vyplněné ze školy „Žádost o ošetřovné…“ a v práci jí řekli, že má dodat ještě do konce měsíce potvrzení, že je doma. :nevim: A když se zeptala co to přesně je a jak se to jmenuje, řekli ji, ať si to najde na internetu. Nic ale nemůžeme najít. :? Nevíte někdo o co se jedná a co má maminka doložit, prosím? Děkujeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15422
2.4.20 10:09
@Anonymní píše:
Ahojte, moje maminka dnes šla na ošetřovné do 13 let s bratrem, do zaměstnání dodala potvrzené a vyplněné ze školy „Žádost o ošetřovné…“ a v práci jí řekli, že má dodat ještě do konce měsíce potvrzení, že je doma. :nevim: A když se zeptala co to přesně je a jak se to jmenuje, řekli ji, ať si to najde na internetu. Nic ale nemůžeme najít. :? Nevíte někdo o co se jedná a co má maminka doložit, prosím? Děkujeme :kytka:

Nemyslí tenhle výkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 10:12
@ivašot. píše:
Nemyslí tenhle výkaz

Právě, že to nijak nespecifikovali :( Jen ať doloží potvrzení, že je s dítětem doma. Ale zkusíme jim tam doložit tohle, a snad to bude ono. Děkuji moc! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10392
2.4.20 10:48

Vykaz peče o dite, ano to je ono.,taky jsem včera dodávala zaměstnavateli za mesic březen, ale pokud jde na očr až dnes, tak to musí vyplnit na konci měsíce, a vyznacit tam dny, které o dite pečovala, teď je to k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat