Porodné od 1.4.2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co vám přišlo za říjen/listopad/prosinec. Včetně těch peněz z té neschopenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dolozis příjem obou rodičů (pokud je teda otec v rl) za rijen, listopad a prosinec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius takže celou tu částku, kterou poslali se zpožděním v říjnu? I peníze za dovolenou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina děkuji, myslela jsem si, ze to tak bude, jen s těmi jednorázovými platbami jsem si nebyla jistá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristynaStej píše:
@Cenarius takže celou tu částku, kterou poslali se zpožděním v říjnu? I peníze za dovolenou?
Za dovolenou za jaké období? Mzda (i náhrada mzdy) se počítá do měsíce, do kterého byla zaúčtovaná. Nemocenská do měsíce, ve kterém byla vyplacena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš končila mi smlouva v listopadu, v prosinci mi propláceli dovolenou. Takže ji tam nejspíš mám započítat taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristynaStej píše:
@Lendeš končila mi smlouva v listopadu, v prosinci mi propláceli dovolenou. Takže ji tam nejspíš mám započítat taky?
Ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 je mi to jasné ![]()
Jen mi všichni tvrdili, jak na to musím dosáhnout, když jsem na neschopence, tak mě to zajímalo
@Lendeš děkuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristynaStej na to nedosahne skoro nikdo, pokud otec dítěte normalne pracuje, tak na to dosahne malokdo, ikdyby matka nemela prijem zadny, natoz kdyz mas tu nemocenskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám dotaz ohledně porodného. Porodila jsem teď v půlce března. Od začátku těhotenství jsem na neschopence( srpen2019), ale první peníze přišly až v říjnu 2019, dohromady za předešlé měsíce. Od poloviny února jsem na mateřské.
Prosím jak se to bude počítat? Nějak se v tom nevyznám.
Děkuji